[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
T series呢d垃圾channel明明大把同類, chok sub chok到咁
屌你老味
https://www.youtube.com/watch?v=mSQIX_G3TjU
SocialBlade個直播而家有埋sub gap同預計扒頭日期時間
有俄文粗口
好似係
歐美又未去到逢中必反
佢地個開tik tok又唔會見到支那人/蝗話 (好似係,我未用過
自然唔會好似連登仔咁反感
其實好似以前vine咁
不論中西又係大把人做on9嘢
只係on 9野唔會咁反感
係香港用會見到on9蝗先衰
但係西方而家係喺度meme緊成件事
好on9
西方同日本應該用緊國際版 (Tik Tok)
蝗就用緊自家原版抖音
我就唔明點解香港用國際版都咁多蝗
利申: 未用過
T-SERIES班印度佬開bot開到暈啦屌
1秒有9000個subs
Cyka blyat?
Pish

Thank you India, very cool

我屌有人覆咗exactly同一句嘢
唔會係咁橋掛
“Thank you ___, very cool”
呢句meme喺Pewdiepie個fanbase都仲好多人用
尤其Felix搞錯咗孟加拉係印度一部分
有人咁覆都唔奇
原來係咁
今朝見到冇放上嚟
MrBeast話佢好期待新片
因為佢噚日已經出咗條鳩片
所以嚟緊呢條有可能都係幫Felix造勢
不過佢話要幾個禮拜
到其時T-Series都扒咗頭lu
https://twitter.com/mrbeastyt/status/1063584375911194624?s=21
我好鍾意睇佢同Cry 一齊玩
同埋佢玩D 騎呢 flash game真係好好笑
How do you do, my fellow 9 year olds
好冷清
https://youtu.be/qH9gc-PfoVo
仆街Felix次次都喺我臨瞓前出片
唔遲唔早
今次成40幾分鐘,應該係deltarune gameplay

我屌佢畫到Felix咁撚樣
原來係amnesia
Bitch Lasagna Bitch Lasagna
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞