[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
https://youtu.be/WURdSJTTVwk

this may be the last meme review before eu ban meme and t-series dethrone our king
PewDiePie getting dethroned = YouTube’s death
家陣只係領先十五萬subs
it's too late
其實我宜家最想都係俾Felix捱到12月,咁佢most subscribed呢個title就會有5年
其實真係冇得同印度佬鬥
Tseries過Felix只係遲早既事
我開始有d擔心Felix

我相信本身Felix其實真係唔係好care
佢只係meme緊自己呢件事

但去到而家
成件事越滾越大
大到係變左全球性既Event
我覺得開始有少少脫離左控制

我睇佢早兩日條Crab meme review
睇得出佢開始有少少mental breakdown
我唔知佢係純粹果日bad mood
定係真係比呢件事影響到

今次Pdp vs Tseries既事
已經煲到去一個好大既程度
反而令Felix覺得有壓力

其實無論Felix係唔係第一
我都冇所謂
我淨係想佢可以輕鬆咁繼續開心拍片

希望佢唔好好似Mariza咁quit
咁講好似好自私
但係佢的確帶歡樂俾無數人
He is too important to quit
https://youtu.be/ygGb3N_Nko4

2019都就到
呢條友都仲未識用mic收音...
佢唔係話開頭果part係唔知咩原因無setup好d野?
我希望佢唔好quit拍片
但係如果佢去quit youtube我一定支持
痴線Youtube本身都針佢 又越黎越垃圾
得番十幾萬差距,應該好快無了
自從pewdiepie上咗7100萬之後差距開始收窄
我睇pewdiepie到十二月都仲可能係第一

有冇人知佢最新條片嗰件衫咩牌子
https://youtu.be/2kpR0BdouNE

好撚正 難玩到仆街
有睇過
有冇人想買 pew news merch
好貴
想呀
想買黑色hoodie
有冇ching開團?
講咗好耐
想買埋隻杯
但係真心想買 有冇人開
依家同t gay差十一萬,一日追兩萬,月尾前都dethrone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞