[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
召喚兒登所有9歲細路,
慶祝我地嘅王成為第一個有70M subscribers嘅youtuber

見字請即訂閱PewDiePie
打敗T-series 你我有責

I have done my part

Pewdiepie Subreddit:
https://www.reddit.com/r/PewdiepieSubmissions/

最新:
https://youtu.be/FFGViT9Dji8
69M 上 70M 真係勁快
多得mr beast
香港係咪好少人買佢D merch?
出街好少見到有人著佢D衫

之前想買pew news隻杯
一直都好想買但係又無買到
留名
佢D運費都幾貴
連埋運費都可以買多隻mug喇已經
MrBeast都想買
照po上去subreddit嘛

不過要記得講話用左唔知幾萬年去畫
唔知有冇得夾運費?
隻杯我都有興趣

真係諗唔明T series係咩事
聽都未聽過就彈左出黎 , 仲要睇佢views同subs數完全唔成正比
幾時搵埋Elon Musk一齊主持Meme Review?
SUB BOTS
上次佢件衫好型 但真係好貴下
買唔落手
上次ben shapiro 真係有驚喜
Leave your entry in the subreddit bro~
We are the 9 years old !!!!!!!
好想去Brighton撞佢
有無人可以整街招

一齊do our part

有Cyla blyat帽
其實真係好誇張 好難想像到左70M 都仲有咁多人keep住咁subscribe佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞