[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
我初初睇佢果時佢仲係意大利同marzia一齊住
除非t-series個邊都清 如果唔係真係唔合理
如果inactive users都計嘅話我都唔知邊一邊會死
Felix咁多年嚟累積落嚟嘅fanbase
宜家有幾多係掛名,死咗嘅,大家心照
反觀T-Series
佢啲viewcount係大上大落
但係未至於令到啲subscribers被定做inactive嘅
只係希望唔係清完之後就俾T-Series扒頭
最好就只係拉近個gap,未至於一鋪清袋
打緊仗先嚟清sub,垃圾yt
YT咁想做低pewdiepie,佢造馬都唔奇架,跟住14歲大軍又要蜂群而出
PewDiePie vs T-Series
YouTube Rewind 2018 vs Baby
呢兩大戰役都足以證明我哋想見到啲咩
我哋呢頭喺度阻止大公司成為number 1
佢嗰頭就拍條俾廣告商睇嘅Rewind
YouTube doesn’t give a fuck
Youtube求其改個sub count真係吹佢唔賬
求其交代inactive就得

垃圾yt
我打算貼Subscribe to PewDiePie上民主牆
到底yt有幾憎佢先會咁想煮死佢
由5 weird things online開始睇 睇到佢開始淨係meme review 就少睇左好多
貼完po幾張圖出嚟睇吓
佢愈嚟愈正喎
我覺得宜家嘅佢好笑好多
我反而係因為佢meme review同 lwiay 先睇多左meme
冇咩朋友睇memes
最怕就係喺我瞓緊覺嗰陣先嚟清sub
之後一起身就發現T-Series扒頭
好驚會係咁
同埋一扒頭,啲仆街MSM又唔知會點落井下石
又要sell咸game
Don’t tell Marzia 系列

唔洗你哋逐格pause
城大見到有
Brad 1
佢除Headset聽果下笑到我
係咪”that’s kinda cute”之類嗰part
有冇圖睇吓

專登放佢個頭喺嗰個
嗰度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞