[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
Top 10講緊全球top 100靚仔嗰兩次?
佢係咪上過兩次唔係好記得
推到成團
佢今年都有份入選
Mariza都係
等公佈
近呢兩年都無pew 而且YouTube好多小動作搞佢

Jordan B Peterson joined the battle
我覺得佢最正係reaction
同埋佢同好多人化學反應都好正 如果就咁睇ken jack mark我會覺得悶
但pew同佢地合作又真係好搞笑

今次pew又係令成件事好好玩 比起當初smosh訓床送氣球 有趣好多
自從佢比人CUT左SCARE PEWDIEPIE之後好似就無再上
不過佢之前都話過唔上都罷 因為話D手法之類好唔MAKE SENSE定唔知點

哇 以本傷人既辣殺channel
之後可能有demonetise嗰啲全部係T-Gay
日日都要聽bitch lasagna
嘩今年個YouTube rewind真係唔知做乜撚嘢
一年不如一年
係咁話咩爭啲咩爭啲咩,屌你咪爭Felix囉
睇左唔夠30秒見無佢就熄左

D內容同現實脫撚晒節
咩We control rewind
心諗做乜撚嘢
喺度鳩砌啲clips就當rewind
變咗做YouTube喺庁
屌㩒錯掣
我話變咗做YouTube喺度自己打飛機

Absolute MADLAD

變到political都唔緊要
問題係rewind咗啲咩?
估唔到連登真係有咁多9歲細路
我記得尋日pews lead住tseries 300k 左右
而家又變返480k
發生咗乜事突然多咗咁多人sub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞