[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #1 Subscribe to PewDiePie!

1001 回覆
203 Like 16 Dislike
Will Smith, the biggest youtuber
Ninja also the biggest youtuber

講真, pewds冇喺rewind其實仲好

記得上年有人自己整左個rewind, 仲正仲好笑
Thank you Jaiden, very cool
好正
幾時年年都有佢呀 上年已經冇啦 今年又冇
咁勇
原本以為得399
點知仲有Easter egg,好盞鬼

🦀🦀🦀
傳統media真係仆街黎
做咗個咁成功既Charity又唔報下
小小灰色野又放到咁大
算係咁㗎啦冇加多兩腳算好
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZEVXbKXd6qahcpCg
Bitch Lasagna 上咗HK spotify viral 50
雖然Mia Khalifa(hit or miss)都上咗
咪住
global viral 50 張list一樣嘅屌?
YouTube開始delete rewind2018啲dislike comments
段片一日有成3點幾mil dislikes
youtube收皮不遠爾
頭30秒見咁垃圾已經dislike 上一頁

Reaction片都驚太cringy唔敢睇
我冇記錯中咗嗰班鬼佬好似都係得啖笑
張 printout 最後係提醒啲人未 set 好個 printer
其實都算係溫提
但啲大眾媒體都係譁眾取寵
我有份聽
巴打 見大家都9 year olds唔問候你老母喇
但係唔好再用埋咩溫提啦
Markiplier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞