iPhone XS / MAX 用家討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
淨gay
max gay 256 8400
go ask ask sin
有冇人試過熄咗LOCATION但係STATUS BAR仲SHOW住個箭咀.......... 以為等一陣就會熄 但結果一直都喺到 係空心既箭咀........
正傻鳩 你老母俾狗屌呀
思覺失調唔好出黎害人啦
啱啱問咗支那mobile
佢話都要本身係客先可以就咁買
冇貨+冇答我價錢
問埋隔離csl
可以直接買正價-300
你老母就俾狗屌生左你條弱智仔呀屌好撚on9接受唔到人爆粗咪撚上連登呢撚係房打飛機啦
邊撚度接受唔到 你又唔撚係話我
但我就話緊你阿傻鳩 人地問你野 你就九唔答八講句唔撚係呀 做乜撚野姐你 黎m就自己搵條青瓜通通佢啦 傻西
我問到個價for xs 但個價可以買到xs max 咁梗係唔撚係呀架啦唔怪得你老母俾狗屌啦你老母係咪都弱智搞到係生出黎已經末期弱智
中移動xsmax 256同xs 256都係8400
你見識少唔撚知就咪沖出黎柒啦 句野又話唔係回我 依家又話係回緊我 你老母你仲唔係思覺失調?
sor睇錯
你都識講我唔撚係話你咁你撞出黎話我傻鳩做乜鳩你個腦裝屎就拎出黎俾你老母食啦
你係咪講緊中移動
唔係
Btw...係又點唔係又點,而家on9果個係你,屌你老母得閒就出下房去個屎坑照下自己個柒樣啦,咪痾撚到成房都係要弱智老母執手尾
本來以為當左正常人係傻狗
呀 原來你真係隻傻狗黎
仲要係一俾人玩下就發癲咬人果隻
你隻狗老豆係咪牛梗黎?喂你同你老豆一撚樣呀
都唔知邊個俾人撚緊 快d 出廳搵下媽咪求救啦弱智仔
你又答唔撚到係邊度出 定係柒撚左扮唔撚係中移動呀? 鬥牛梗配種智商係低啲 深潛啦你
ios 12.1

Hotspot 不斷自動斷...
燒底板
講都唔撚講俾你條弱智仔聽啦
其他人想知就留tg 我話你知
其實只要loop 下舊post 都知有呢個價係你柒下柒下咁以前我講支那台
鬥牛梗仲未撚深潛?柒幾次仲死心不息 肉唔肉酸呀
貪你果少少錢咩 我正價買左max 啦
我係睇你點撚樣兜咋柒頭
仲認真係度問8400買xs 抵唔抵
抵呀 快啲狗沖啦鬥牛梗
你睇你幾撚心情空虛啦屌你老母 mon 撚住個post 睇我有無覆你 弱智仔無人搵你傾計呢度搵人黎刷存在感乜咁撚可憐,快d 出廳搵弱智老母傾下計啦
牛梗呀牛梗 連登呢 一見到你隻狗仔回我會通知嫁 你玩左連登幾耐呀 得閒見到有隻狗仔俾我撚下可樂而不為呢 食左狗糧未呀?8400出部xs仲係度問唔狗沖?
840俾你好無 窮咪撚用啦你
哎呀你好撚多錢呀好撚叻呀死傻鳩弱智仔 無他既你撚駛埋d 錢係呢度你都無活動出去駛下錢
ok啦 起碼唔駛窮到好似隻狗仔連買部電話自己都拎唔到主意,平時出去洗錢唔駛就住就住咁囉
你就慘啲 出街食餐m記駛唔駛格下價連登問人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞