iPhone XS / MAX 用家討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
舊機可以新機唔可以,好反智
冇左個錄音打字,有冇人識開返
搵極都搵唔到
有冇人一lock screen whatsapp email telegram既通知全部唔響唔著mon,有咩解決方法
係咪著左 do not disturb mode ?
無啊
有無入 settings -> notifications 到睇下呀?
有睇啊,我一直都無關到通知,我電話係時響時唔響
有冇人部Max
就算碌陣fb,鏡頭下面個位都會好熱
你會唔會係將開同關調轉左 ? 綠色先係開左喎 ?
6仔啱啱轉咗XS MAX
有冇開到web 版?
我發覺有開web 版,佢都唔係幾識震
重裝apps?
我部XS MAX 頂位條邊攝到一張A4嘅角位.... 冇跌冇花 ... 咁樣係咪唔正常... 仲有我開相機嗰陣 我聽到噠噠兩聲 呢個乜嘢事 我部機出咗事呀
有冇相睇下

唔好意思
我問過telegram iPhone group 啲人 有人話呢個情況上年部IPhone X已經存在 唔係QC問題喎 都唔知信邊個好
iPhone XS / MAX 用家討論區 (5)
https://lih.kg/fAnnhkX
#911 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

同我個情況有點似。。。
然後我發現我開相機都有噠噠兩聲
天才吧會否有得換機呢?
聽日早上10點,等佢一開門 即刻walk in Genius Bar 問問佢點搞 部機買咗一個月都未夠 杜汶澤話齋 究竟佢有啲咩居心
我啲情況同你一樣 淨係呢個問題都有好多受害者
可否到時返來update下結果
原本都想去 但驚佢地以為我痴線 太完美主義。。。
一定update
我機背摸落去係有啲界手feel 上星期問過fw企門口班人 我有問過佢 我部機係咪有啲界手 之後佢話好正常 而家我真係屌佢老味
巴打有冇加AC+
所以得一年保養
我宜家條接位邊入面積左唔少白色既塵 好礙眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞