iPhone XS / MAX 用家討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
最近出左部IPHONE XS
想問下有冇巴打叉電個陣想睇下叉幾多%個陣LOCK SCREEN個電量同拉個控制中心落黎係唔一樣
我LOCK SCREEN睇6X
然後拉個控制中心就應該係7X
我果部8仔都係咁樣
想問
點樣影相可以check下相機有冇事
我見之前有巴打影出黎啲相
又反光又倒影咁
想買XS啦!
請教大佬們
應該去邊買好?
冇特別要求就去Apple買,想平就出台機或者去Wilson用信用卡優惠買
多謝大佬
依家用緊果部ip7都係衛訊出
其他電器鋪係咪唔多掂
有冇人知MY CLUB買XS MAX幾耐有得拎? 見佢平5舊又送張MON貼 想出部
我覺得買機呢樣嘢好睇彩數,你黑仔可能去邊度買都有問題,不過我可能要求唔高,買機時又唔會驗屍咁驗,開到機正正常常我都收貨,同埋Apple嘢冇事嘅,有問題咪攞去換囉
明白 今晚開心出機去 唔該晒大佬
認真講,qc真係差到爆 又膠水漬又離邊又鏡頭有麈,正價唔想煩去apple store 出有咩問題即刻搞,我就唔好彩係電器鋪出機,依加book下星期先上天才到
見中移動帶number轉台 Xs 64gb都係$7099但要簽兩年約月費$168 20gb4.5g速度 不過中移好似閪多過like...
老實講 中移動上網其實算係咁 好左好多

我上年部8仔用左大半年先落99
其實正常得返40就叉得
20先差梗係啦
係apple store買Xs 部機乜問題都無
係自己用到個底花哂
其實係街邊得閒一用到40就叉
電池係消耗品 跌果少少正常啦
大不了咪之後換電囉
用部電話用到咁驚 不如長期帶住個尿袋出街算啦
3出咗渣打咭優惠
淨機減$500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞