iPhone XS / MAX 用家討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
我重置所有設定就冇事
reset完就冇delay?
我係咁 唔知你
apple pay 問題, 一係你取消按兩下開apple pay
想問巴打 邊度取消按兩下開APPLEPAY
搵到了
其實呢個又冇可能唔用,所以lock screen delay 真係冇得搞
除非apple 遲下轉其他制開apple pay
delay小小有乜問題
唔好意思,想問有無得關雙卡雙待,淨係用主要張卡,關左次要張卡既待機?
XS個震動好似好弱?以前擺係枱面,較左靜音有電話打入黎時會震得好勁,而家震唔郁又冇震動聲
12.1.1好似有
有呀 關個殼事?
我都覺部xs個震動聲有d細
用緊呢個case
https://www.apple.com/hk/shop/product/MTFH2/iphone-xs-max-silicone-case-lavender-gray?fnode=42
唔知關唔關事
想問有冇巴打有前喇叭無聲問題?
近幾日先發現 因為真係好少用到
聽電話係ok 但玩game會無聲 reboot可以解決到
但發生得都幾頻繁
個別問題?
應該關事了
呢1-2日同事打比我自動飛左入留言

試過當住面咁打入黎,來電畫面出現左1秒都冇就冇左變左未接來電

有冇人試過係咁
有冇開左"請勿打擾"?
請勿打擾我set左夜晚先開

上面個問題我要重新開機先正常返....
咁未試過,睇下有冇其他人試過。必要時可能要DFU 部機睇下有冇好轉。
有冇人接聽電話話時會震動兩下?
Xs max
頭先去左ifc到搞搞後面條邊有膠水漬問題,坐低唔使幾分鐘行埋黎望2望就講換部新機,果一下都冇念咩,番到屋企望番係LL機黎,心情有d灰,買左只係一個星期
想問下而家出機最平係咪係wilson 平450?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞