iPhone XS / MAX 用家討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
有冇XS MAX用家心思思想轉S10
但我知一定會後悔
出xs嗰陣出s10e可能會轉s10e
下次發佈會幾時?
用左7就快2年半 諗緊轉唔轉XS
屌原來9月先iphone發佈 當我冇講過
屌,AirPods 2幾時出
有無人係smt 訂左xs
https://www.price.com.hk/product.php?p=352728

有無人試過係price.com 買iphone ?
價錢平好多
我就係剛剛換,不過我唔打機,效能方面真係無乜分別
我係由7+轉xs 我個人嚟講就覺得好用咗 手感好咗
我嗰陣都諗咗好耐換唔換好 後尾見到有deal所以就果斷出咗機
我上台出 嗰時contract就完所以就renew
我由Xs max 轉返7+
返工有時帶口罩,faceid唔方便,Apple Pay 又冇咁方便
等左幾耐
有冇巴打知道 係apple store用enjoy分期24個月
出兩部xs max 256GB
條數點計?
有冇人用xs max512覺得太多想換256大金,加1700交換,有Apple Care,機完美。真心唔夠位
有冇人用過水凝膜?
衛訊有隻protection pro 好似就係哩隻
有冇人用過覺得好唔好用
貴, 同埋觸感一般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞