[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
QJQ: 呂太 想問下佢地手上個印到底係乜野黎既呢, 仲有 你又係...?
下個劇本再見到打柒你
場內
大家介唔介意聽我講幾樣嘢? 關於我阿哥旗湜 伍鑭嘅故事, 我覺得同今次發生嘅事係同源
風間:好呀
喪標 屌 有咩就講啦 婆婆媽媽咁
是咁的, 兩年前我諗住去探作為監躉嘅阿哥, 但係佢竟然係監獄入面消失咗, 百思不解嘅我返到我自己屋企, 竟然見到佢喺床上面 佢仲同我講 佢見一個傳說中古神嘅故事, 遇到好多不可名狀之物其中一隻手好似呢次嘅生物咁.
我哋無謂再自己呃自己啦 呢次嘅事根本唔可以用常理嚟形容
角色唔夠動力去完成事件 見到隔離d 人癲ge 癲 喪ge 喪 自己又唔係被逼留底
作為一個局外人 幾多錢都唔留底la
場外
我隻角低學歷唔識英文, 係咪會有人唔明?
場入面有人可以做翻譯ge啫
請擲偵查
#1d100
跟機跟機
風間:我都明,但而家點做先得架。呂太你有冇咩頭緒你先生喺間屋入面通常留喺咩地方呀
陳子晴:佢一向都神神秘秘,其實我都唔知佢想做咩
41J之前由哥倫比亞口中大概得知事件嘅結末
但到此刻仍唔明到底得罪咗呂太D咩令佢一直話我討厭...
食飯時心不在焉,順便拎出電話search下呂望到底何許人也
陳子晴:印係咩我都唔清楚,但同那班討厭的狗是有關的,這個老公以前有提起過
風間好似從來都冇扮演嘅元素 由頭到尾都扮緊人
哇屌屌屌屌屌,1d100=6

平時抽野就唔見我咁好運
你傾緊計,點跟機
呢個副本第一次唔癲咁可以繼續討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞