[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
都唔知玩到聽日完瘋狂未
觀眾
點撚玩落去
依家連劇情都未必推到
打手組暫時全員安全

有冇人得閒整個list太多人好亂

有player 角色 職業 精神狀態 就夠
陳子晴見有7個人入了屋內
就無視了出面尖叫的蘇博
陳子晴:「不錯,果然無請錯人,一來到就幫我捉到那狐狸精。」
陳子晴甜甜一笑
陳子晴:「但係,你地5個係邊個?點解會係我間屋入面?」
陳子晴指著生遇者二人組及打手組的成員
五人都感到好茫然
因為眼前這個人,有著與打手組的委託人(剛才去開門的女人)一樣的外表
不過算好 冇roll到燥狂

我驚到時係強制pvp
我環視身邊嘅人
似乎只得一個人(哥倫比亞)仲保持理智...

我慢慢靠近佢,低聲問:
你可以說明一下情況嗎...?
麻煩大家自己打
8個人,我有點亂了
陳子晴指著41J:「你先答我問題,你係邊個,你令我好討厭,有種討厭的氣味,莫非你又係一個狐狸精」
表情示意圖
SHIT
無視了尖叫的喪標
再一次重覆劇情
就無視了出面尖叫的蘇博
陳子晴甜甜一笑
五人都感到好茫然
因為眼前這個人,有著與打手組的委託人(剛才去開門的女人)一樣的外表
喪標 驚恐症(只想逃跑) 6/6
再一次重覆劇情
就無視了出面尖叫的喪標
陳子晴甜甜一笑
五人都感到好茫然
地中海
風間
藝人

san 47
臨時瘋狂:模仿
持續8turn
QJQ 法醫 嬰兒症8Turn San 55/70
林一生躲於廁所內
並偷偷聽著外面的情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞