[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
鑒定成功
san = 68-1=67
蘇博強忍著恐懼感,開始了他的工作
san 50-1=49
47咩?咁47
我唔係開場68 咩
喪標拔足狂奔往破窗方向逃走 睇下有冇一線生機
[TRPG][COC][第二集]

各人狀態:

收屍組
港澳豬大橋 - 林一生 - 私家偵探 - 正常
RELAX - 蘇博 - 禮儀師 - 正常
怪叔叔 - QJQ - 法醫 - 臨時瘋狂:嬰兒症

生還者組
地中海 - 風間 - 藝人 - 臨時瘋狂:模仿
性本善 - 41J - 記者 - 正常

打手組
別再後悔 - 哥倫比亞 - 欺詐師 - 正常
卡西姆 - 喪標 - 地盤佬 - 臨時瘋狂:驚恐症(只想逃跑)
其實唔難 - 其實好難 -拳擊手 正常

請其實唔難按格式加上
[/quote]
[TRPG][COC][第二集]

各人狀態:

性本善 - 41J - 記者 - 正常
港澳豬大橋 - 林一生 - 私家偵探 - 正常
RELAX - 蘇博 - 禮儀師 - 正常
別再後悔 - 哥倫比亞 - 欺詐師 - 正常
旗湜伍鑭 - 好難- 拳擊手 - 正常(-1san即痴線)
地中海 - 風間 - 藝人 - 臨時瘋狂:模仿
怪叔叔 - QJQ - 法醫 - 臨時瘋狂:嬰兒症
卡西姆 - 喪標 - 地盤佬 - 臨時瘋狂:驚恐症(只想逃跑)
其實唔難
喪標
請行動
忘了上一場得番68
你都唔係屋入面,你係正門外面扒低緊
請重新行動
除左逃跑冇選擇呀屌
事實上我講嘅九成都係真喎(咁我哋真係無辜...)
我講得理直氣壯,唔係有心呃人呀
發動勸服 #1d100=26
所以咪48-1=47
我要行去肉團方向, 告知自己識復活術. 希望得到允許
我都係攞定隻dio出嚟先
啱啱見到殺人又扣一滴呢
幸運值-1 --->74
勸服 60---->59
鑒定成功
陳子晴狐疑地望一望41J:那點解你兩偎會出現係我屋內?
唉屌
等陣先 我係咪比人質問緊
鑒定成功
陳子晴:個衰人,瞞住我做咁多野
陳子晴相信了你是保安公司的說法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞