[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
覺,但未有行動問
暫時係單挑組同41j風間二人組
你個組一到就高潮,敬請期待
41J
我打算全部捐晒去比山區班小朋友,助人為樂,但老實講,我地全部都係老實人,唔清唔楚既錢我驚山區班細路唔敢收,你不如透露多d內情比我地聽下先啦

發動「勸說」技能,我有特徵「說服力」應該點骰
依,我頭先用完技能係咪唔可以再用?

唔得既改為問下咩100年研究咁把炮同呂生你幾歲
可以呀
可以問問題,但本會合內不能再發動技能
呂望:我今年35歲,結左婚已經3年了
呂望露出一副懷念的樣子

場外話
你組喪標同其實唔難失左蹤
哥倫(笑說):哇,35歲,做左100年研究?你有精神時光屋?

同時向其餘兩人打眼色依條有錢佬痴痴地線。

場外話:扮工時間係咁上下
41J指著那家別墅, 用蹩腳的英語說: Is this house burning?
場外提問

其實勸說同話術分別係邊?

時機應該點用?
風間:撚desu ga? what are you talking about?
QJQ: 嬢ちゃん我講明先呀 犯法既我唔做嫁 不過婚姻問題我都可以比到D意見既呢 見你老公住到半山 成日有D女秘書想勾引你老公都唔出奇既呢
意識到後座兩人在接耳交頭, 大講同老婆惠既情史引開陳小姐注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞