返左一日u記狗 已經唔想返

298 回覆
30 Like 165 Dislike
屌 講起日本公司 之前返盤點 15分鐘break都唔撚計錢 真係屌佢老母
其實uniqlo都話辛苦 香港唔多適合您
前uniqlo員工 做左兩年半

老老實實,u記喺呢行應該算係一數二攞命,個個fd都越做越瘦
傳說中近幾年重越來越麻煩同度縮
利申: 頭幾期入職,做左4年,AC 有店長權限

慘到做地盤咁

我可以好肯定咁話你知,係慘過做地盤
地盤都叫準時收工,無福利但人工高
u記最顛試過由0700開工,收貨check list開 draw出貨諗layout砌layout清機數錢一腳踢,做撚到0500
最重要係唔到taget無夜業

有冇做過地盤先你

我而家做緊工程,都有d維修野做,算唔算?
sales同釘板扎鐵好難比,用雜工黎計,我會寧願做雜工
雜工要加人工隨時易過u記ft, 至少唔駛死記本聖經
第一日翻完就quit咗

巴打 佩服佩服
佢啲番放工時間係好戇鳩
飯鐘錢基本上係大公司都一定包,唔明話唔包果啲有無做過大公司嘅sales,除非你係做外判果啲咪無囉

學生時代做過h&m,it 都唔包
H&m夠大喇掛?
做過外判pt
朝早個briefing好似邪教咁大叫 都痴線
而且未開鋪唔開冷氣呢樣野真係好小家 完全無當職員係人

屌 冇冷氣真係好撚辛苦
返A個陣特別到9點幾10點真係焗撚到痴線
出面得幾度 但貨場個個除淨件背心/短袖
返多啲 熟悉咗 就知道識點hea
全部交曬日中更 每日返去hea到放break 再做下target又一日 輕輕鬆鬆無難度

利申:返左4個月 日日準時收工
外判價早啲 但唔一定俾到更 而且有機會太多人就cut你更
同埋佢講明唔請新人 姐係要做過
利申 唔撚係呢間agency既員工 只係以前跟呢間返過pt 開心share

我宜加突然打電話俾佢地請唔請我?

唔係打電話架.. 係wtsapp佢

感謝分享
做過外判pt

屌 冇冷氣真係好撚辛苦

好多女女都係
其實uniqlo都話辛苦 香港唔多適合您
前uniqlo員工 做左兩年半

老老實實,u記喺呢行應該算係一數二攞命,個個fd都越做越瘦
傳說中近幾年重越來越麻煩同度縮
利申: 頭幾期入職,做左4年,AC 有店長權限

慘到做地盤咁

我可以好肯定咁話你知,係慘過做地盤
地盤都叫準時收工,無福利但人工高
u記最顛試過由0700開工,收貨check list開 draw出貨諗layout砌layout清機數錢一腳踢,做撚到0500
最重要係唔到taget無夜業

有冇做過地盤先你

我而家做緊工程,都有d維修野做,算唔算?
sales同釘板扎鐵好難比,用雜工黎計,我會寧願做雜工
雜工要加人工隨時易過u記ft, 至少唔駛死記本聖經

要唔要搬重嘢

巴打好心講個fact你知 仲話人做奴隸

睇樓豬都知岩岩出黎做野 毛都未生齊

係你地做開無飯錢既sales姐
有點樣既奴隸,就有點樣既老闆

呢啲係common sense
未撚做過sales都知啦
柒頭柒左就認啦屌你老母
全部交曬日中更 每日返去hea到放break 再做下target又一日 輕輕鬆鬆無難度

講準時一定係出貨更最準
十一點就準時打卡

我都覺 雖然我唔係靚仔靚女
btw有50

跟外判返有55 通宵有70架喎

Pm

呢期外判公司講到明唔請新人,淨係比返開既報更
成班屌樓主 痴架?
日資公司一向西
Sales飯鐘唔包錢好正常

做開奴隸

巴打好心講個fact你知 仲話人做奴隸

邊份pt仲有飯鐘?

btw有50

Pm

btw有50

Pm

好想番工
外判價早啲 但唔一定俾到更 而且有機會太多人就cut你更
同埋佢講明唔請新人 姐係要做過
利申 唔撚係呢間agency既員工 只係以前跟呢間返過pt 開心share

我宜加突然打電話俾佢地請唔請我?

唔係打電話架.. 係wtsapp佢

感謝分享

呢間外判見工真係個agent 西到仆街
做過外判pt

屌 冇冷氣真係好撚辛苦

夏天果陣真係做到想除曬啲衫

呢個堅 除非佢叫你企cashier/企fit/散fit
如果唔係真係好易可以搵位hea
做過外判pt

屌 冇冷氣真係好撚辛苦

夏天果陣真係做到想除曬啲衫

屌 冇冷氣已經夠焗 佢d射燈仲要熱到hihi
狗也不屌

講緊樓主

自己搵返工唔做下資料搜集
同埋返緊學就咪撚柒咁多怨言啦
因為無飯鐘就係度喊苦喊忽
老馮包你咩? 你估你老母請你呀?
俾飯鐘只係想吸引你呢d人去做
唔俾就正常 返pt都懶係野
好撚難想像你返ft

你都係入返你老母個閪度啦

利申唔係u記員工 一日都無返過

邊間可以日日準時收咁正
我個間勁撚仆街 12月太熱生意額跌到pk 呢排見凍返諗住追返上個月target
On撚鳩 幾百萬點追

利申 大舖pt
樓主哩種人材做sales 哂料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞