返左一日u記狗 已經唔想返

298 回覆
30 Like 165 Dislike
好人好姐點會做U記
同埋番夜話就話兩點半到十一點半,不過成日都會OT到一兩點十二點已經係早放工
Sales飯鐘唔包錢好正常

做開奴隸

巴打好心講個fact你知 仲話人做奴隸

睇樓豬都知岩岩出黎做野 毛都未生齊
做u記當正自己真係打日本仔工
我幫日本仔打左幾年工都無你講既問題
利申上司係日本人
邊間?
Honestly. 以我做過半年黎講. U記學到日唔多,最叻咪折衫折得快同點係高壓力情況下做野!
你估份份工都包食咩 唔包食都要上黎講
同埋番夜話就話兩點半到十一點半,不過成日都會OT到一兩點十二點已經係早放工

好慘 好彩你辭左
不嬲比狗做 唔係唔知呀
唔緊要啦 咁多囡囡同你一齊玩
Sales飯鐘唔包錢好正常

做開奴隸

係你地做開無飯錢既sales姐
有點樣既奴隸,就有點樣既老闆
Honestly. 以我做過半年黎講. U記學到日唔多,最叻咪折衫折得快同點係高壓力情況下做野!

我都覺目前黎講會學識摺唔同種類衫
你估份份工都包食咩 唔包食都要上黎講

都係個句啦 有點樣既員工,就有點樣既老闆
不嬲比狗做 唔係唔知呀

我知錯喇 汪汪

呢樣真 仲要質素唔錯

屌你老母小學雞 有人話個社會現況過你條廢青知就話人奴隸
你訓撚醒未啊? 返去打機算啦 咪撚做野喇
睇你個柒理論比撚盡你廿歲啦 快撚啲quit喇 唔撚quit累埋你同事啊

睇你個柒理論比撚盡你廿歲啦 快撚啲quit喇 唔撚quit累埋你同事啊

我覺得問題係你地對於而家社會現象習以為常,就算待遇不好,都只選擇忍,到有人出聲,你地會鬧佢點解唔跟其他人一樣選擇忍

呢樣真 仲要質素唔錯

一齊做奴隸

我覺得問題係你地對於而家社會現象習以為常,就算待遇不好,都只選擇忍,到有人出聲,你地會鬧佢點解唔跟其他人一樣選擇忍

飯錢呢啲咁minor既野睇得咁重 大個仔啦

聽你講衛論咁撚掂 唔見你死去同上頭反映下?
我好想要埋飯鐘錢啊老細 不如請撚埋你食飯好唔好
定係你覺得話鳩我地好心話你知現況既人係奴隸就叫出左聲反現況
組織下先放出黎講啦傻撚小學雞
咁啦小學雞樓豬 pm個銀行號碼比我
你返幾多日比足証明我 我比埋個飯鐘錢你啦
唔撚好係到叫喇
On9 正常a更係返7點
而家繁忙期間唔中返六點
返0730 執到啦你
至於同上司食飯應該係你唔好彩

聽你講衛論咁撚掂 唔見你死去同上頭反映下?
我好想要埋飯鐘錢啊老細 不如請撚埋你食飯好唔好
定係你覺得話鳩我地好心話你知現況既人係奴隸就叫出左聲反現況
組織下先放出黎講啦傻撚小學雞

我唔會長做,起碼我未來有權力揀待遇更好既工作
咁啦小學雞樓豬 pm個銀行號碼比我
你返幾多日比足証明我 我比埋個飯鐘錢你啦
唔撚好係到叫喇

我無啦啦做咩要收你錢?
你俾錢我我一定要受?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞