返左一日u記狗 已經唔想返

298 回覆
30 Like 165 Dislike
仲讀緊書個陣我都口口聲聲話唔會做奴隸
而家...

彼此彼此
咁啦小學雞樓豬 pm個銀行號碼比我
你返幾多日比足証明我 我比埋個飯鐘錢你啦
唔撚好係到叫喇

我無啦啦做咩要收你錢?
你俾錢我我一定要受?

見你講到自己咁撚陰公返pt飯鐘無錢咪施捨下比你囉
咁撚有能力點解會係u記做狗既 定係你樣柒連啲mk工都唔撚收你啊喂?咁撚有能力唔見你去幫人補習既?好撚hea喎
啊sor 原來你講緊權力 自膠
btw 連能力都無

係你地做開無飯錢既sales姐
有點樣既奴隸,就有點樣既老闆

屌你老母小學雞 有人話個社會現況過你條廢青知就話人奴隸
你訓撚醒未啊? 返去打機算啦 咪撚做野喇
睇你個柒理論比撚盡你廿歲啦 快撚啲quit喇 唔撚quit累埋你同事啊

我覺得問題係你地對於而家社會現象習以為常,就算待遇不好,都只選擇忍,到有人出聲,你地會鬧佢點解唔跟其他人一樣選擇忍

聽你講衛論咁撚掂 唔見你死去同上頭反映下?
我好想要埋飯鐘錢啊老細 不如請撚埋你食飯好唔好
定係你覺得話鳩我地好心話你知現況既人係奴隸就叫出左聲反現況
組織下先放出黎講啦傻撚小學雞

我唔會長做,起碼我未來有權力揀待遇更好既工作

屌,咁你就收聲啦…
屌你果d好撚閒姐
你做耐左先係真正既地獄
準備瘋狂異退 凌晨2,3自己搵的士返屋企
背定6大服務用語同uniqlo基本方針
敲門入staff room要講打搞晒 離開要講辛苦晒
企機要舉高手大嗌下一位 客人埋到機要講唔好意思要你等
企fit會忙撚到水都冇得飲
練定3步1小跑 同10秒講1次歡迎光臨
仲有好多講唔晒
慢慢領略啦

先返第一日就係到講經叫春咁款
捱唔到好走啦 遲d我怕你頂唔順

利申 前u記pt 返左9個月連n更都返過 已quit
好似50蚊個鐘都無 仲要扣飯錢
點解仲有人做 好多仲要靚仔靚女
樓主正垃圾
屌你果d好撚閒姐
你做耐左先係真正既地獄
仲有好多講唔晒
慢慢領略啦

原來係咁 大獲喇

係你地做開無飯錢既sales姐
有點樣既奴隸,就有點樣既老闆

屌你老母小學雞 有人話個社會現況過你條廢青知就話人奴隸
你訓撚醒未啊? 返去打機算啦 咪撚做野喇
睇你個柒理論比撚盡你廿歲啦 快撚啲quit喇 唔撚quit累埋你同事啊

我覺得問題係你地對於而家社會現象習以為常,就算待遇不好,都只選擇忍,到有人出聲,你地會鬧佢點解唔跟其他人一樣選擇忍

聽你講衛論咁撚掂 唔見你死去同上頭反映下?
我好想要埋飯鐘錢啊老細 不如請撚埋你食飯好唔好
定係你覺得話鳩我地好心話你知現況既人係奴隸就叫出左聲反現況
組織下先放出黎講啦傻撚小學雞

我唔會長做,起碼我未來有權力揀待遇更好既工作

屌,咁你就收聲啦…

下 係你入黎我個post先

我都覺 雖然我唔係靚仔靚女
btw有50

我都覺 雖然我唔係靚仔靚女
btw有50

屌你果d好撚閒姐
你做耐左先係真正既地獄
仲有好多講唔晒
慢慢領略啦

原來係咁 大獲喇

但會識到好多同年紀既朋友 玩得好開心
一齊飲野 打機 食宵夜
但你捱唔到就快d走啦
唔好返工摺場果時先黎害人冇人放工
屌你果d好撚閒姐
你做耐左先係真正既地獄
仲有好多講唔晒
慢慢領略啦

原來係咁 大獲喇

但會識到好多同年紀既朋友 玩得好開心
一齊飲野 打機 食宵夜
但你捱唔到就快d走啦
唔好返工摺場果時先黎害人冇人放工

唔好意思 咩叫摺場
我都覺成班同年紀一齊工作係唔錯
出名惡做...

m男
其實好多工都日日返7點8點
唔同工作需要啫
唔洗講到咁大件事既
不過學生時期有得玩下pt就hea下算
唔慣早起或者收工夜又搵過份啦
仲讀緊書個陣我都口口聲聲話唔會做奴隸
而家...

呢句真呀巴打
而家出黎做野真係明
on9 少少野
Sales飯鐘唔包錢好正常

做開奴隸

認真賣衫好多都唔包食飯…做日本仔公司更加無得扮工啦
唔岩做就快啲quit 啦

我都日本公司,飯鐘計錢
鬥慘大會又開始喇 準備好未
屌 未返過都知咩料啦 自己唔做好資料搜集
u記多女人工又ok,pt算係咁
人揀工 工揀人 唔好以為做打工仔就可以俾人撚狗咁撚啦
鬥慘大會又開始喇 準備好未

食開屎話人嫌屎臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞