返左一日u記狗 已經唔想返

298 回覆
30 Like 165 Dislike
返外判, 都唔知邊個話可以hea
break都冇個, 水都冇得飲,
仲辛苦過op企門口曬全日...

外判高pt五蚊係有原因做BR慘過食屎

請問咩係BR?
老閪要俾你扮工既?

咩心態?
U記應該多囡返wo 去識下女算啦
宜家仲請唔請人?
好想做u記

諗諗下又真係
我地呢啲普通pt鍾意就去飲水
都唔洗講聲

諗諗下又真係
都唔洗講聲

ching可唔可以講下點入去做

諗諗下又真係
都唔洗講聲

帶相筆 walkin填

諗諗下又真係
都唔洗講聲

帶相筆 walkin填

樣衰機會低d?

帶相筆 walkin填

樣衰機會低d?

唔夠人仲睇樣咩
返七點都屌
溫室小花

巴打是咪返24x7
係咁㗎啦樓主,揀得依份工預左做狗,不過u記依啲公司俾咁少錢又閪既,基本上返依啲工得一個目的,就係識女,重要做pt好啦

帶相筆 walkin填

樣衰機會低d?

唔夠人仲睇樣咩

之前有fd去in無請點解?
返七點都屌
溫室小花

巴打是咪返24x7

之前做搬運狗都係咁早
如果唔係為咗識女,但又想做sales可以去見cap,見中環,尖咀個頭,俾起其他店少野做
如果唔係為咗識女,但又想做sales可以去見cap,見中環,尖咀個頭,俾起其他店少野做

之前都見gap請人但無去in 好遠
得啦負評我俾嘅

咁要有取捨啦,可能近你既店就好忙,遠就舒服啲,其實睇你目的
有排你捱啊 慢慢你就慣
利申:2年幾pt sales
第一日同上司食唔係好正常咩
通常都會喺咁咦關心下你 問你慣唔慣

兩個上司自己傾計,無理過我地新同事故 更加唔好話問我習唔唔習慣

放心, 我都唔想日日同你食

咁要有取捨啦,可能近你既店就好忙,遠就舒服啲,其實睇你目的

有朋友

係咪真係昒識女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞