返左一日u記狗 已經唔想返

298 回覆
30 Like 165 Dislike
做樓下茶記算啦 $43個鐘 係感覺下賤啲姐
相比下Gap好撚好做
做過cataxxx 不停爬上爬落拎鞋 死狗咁 5日quit左
廢物樓主
廢柴 衝出黎柒
唔夠自己慘=廢人
u記牛幾時會有199
逗雞碎人工做到隻狗咁

咁撚叻咪搵過份
u咩野記狗, 有咩零售sales唔撚係做狗?無論經理定前線員工都係咁。

利申: 做過pt, 忍夠個班對前線一無所知既管理層

有邊份工啲管理層知前綫有認識

管理層由shop manager升上去有乜咁出奇呀
u記唔係開10-11點?點解要求員工返7點半咁早?
第一日同上司食唔係好正常咩
通常都會喺咁咦關心下你 問你慣唔慣

明撚知大家都係做戲點解仲要安排?

聽你講衛論咁撚掂 唔見你死去同上頭反映下?
我好想要埋飯鐘錢啊老細 不如請撚埋你食飯好唔好
定係你覺得話鳩我地好心話你知現況既人係奴隸就叫出左聲反現況
組織下先放出黎講啦傻撚小學雞

我唔會長做,起碼我未來有權力揀待遇更好既工作

咁你有咩資格呻 小學雞

痴撚線
依家呻下都要講資格
u咩野記狗, 有咩零售sales唔撚係做狗?無論經理定前線員工都係咁。

以前好多管理真係捱上去,但高層權鬥搞到一咋有料嘅走晒,咪變到由mt做起嘅揸旗囉
傳說中大中華地區CEO都係喺日本摺衫摺上去

摺衫疊齊 上新貨 落舊貨
briefing
後面storage room吉alarm 拆紙箱入膠箱 乜乜柒柒
留名

以前好多管理真係捱上去,但高層權鬥搞到一咋有料嘅走晒,咪變到由mt做起嘅揸旗囉

你留意下,我果句唔係淨係講緊u記喎

同埋u記MT都要落鋪做啦

摺衫疊齊 上新貨 落舊貨
briefing
後面storage room吉alarm 拆紙箱入膠箱 乜乜柒柒

briefing鳩噏要搞幾耐先?

你留意下,我果句唔係淨係講緊u記喎

同埋u記MT都要落鋪做啦

其他鋪無留意,不過u記mt有d做法好撚離地架
mt人工低,請唔到咩人, 以前重可以sell人前途,個個死捱,而家肯捱果班好多去晒馬沙

上貨, 其實呢排都唔係好夠時間
如果你開舖前到, 會見到紙皮膠袋塞爆門口...
返外判, 都唔知邊個話可以hea
break都冇個, 水都冇得飲,
仲辛苦過op企門口曬全日...
返多啲 熟悉咗 就知道識點hea
全部交曬日中更 每日返去hea到放break 再做下target又一日 輕輕鬆鬆無難度

利申:返左4個月 日日準時收工

邊間可以日日準時收咁正
我個間勁撚仆街 12月太熱生意額跌到pk 呢排見凍返諗住追返上個月target
On撚鳩 幾百萬點追

利申 大舖pt

基本上我每次返都準時打卡走人 除非追鐘/佢求我ot
我地鋪12月開始無到過數
12月生意包尾定唔知尾2個間
做過u記,h&m,p&b 最好做應該係h&m,最難頂係u記
咁咪唔好返囉
返外判, 都唔知邊個話可以hea
break都冇個, 水都冇得飲,
仲辛苦過op企門口曬全日...

外判高pt五蚊係有原因做BR慘過食屎
屌你果d好撚閒姐
你做耐左先係真正既地獄
準備瘋狂異退 凌晨2,3自己搵的士返屋企
背定6大服務用語同uniqlo基本方針
敲門入staff room要講打搞晒 離開要講辛苦晒
企機要舉高手大嗌下一位 客人埋到機要講唔好意思要你等
企fit會忙撚到水都冇得飲
練定3步1小跑 同10秒講1次歡迎光臨
仲有好多講唔晒
慢慢領略啦

先返第一日就係到講經叫春咁款
捱唔到好走啦 遲d我怕你頂唔順

利申 前u記pt 返左9個月連n更都返過 已quit

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞