千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
屌你老母
我畀左錢先唔係你欠我
唔通我欠你
嚇鬼咩
都唔明有digi版點解實體店仲咁好生意
師兄退訂果陣,條撚樣有冇阻撓你?

我本身都落左訂買野,如果到時貴就退訂。
我whatsapp話唔要,佢打黎問而家438仲要唔要?
最後都係退訂。
真係狗撚過佢老母西
今次訂rdr2都比佢收左450

上次訂左fate extella link
到貨打黎話無限定版
但係轉個頭又話有 想點
成班幫人交租
個腦細真係叫cow joe
落咗訂任人劏真係香港先有嘅生意手法
之前仲覺得幾好添, 俾你地講講吓覺得真係鬼鬼地
喂。老友記
個個都係佢老友記
我由psp起幫襯到而家
可能我係熟客唔湯我 真係未比佢水過
對上一次係佢地度買野係九月尾果款新手掣
以前見人讚藍田人氣王仲好同意
唔知道而家原來風評差左咁多
係咪香港遊戲店風氣。。。廠商送既野只要唔係塞入game盒入面密封就一定會比商店拆開叫人加錢買,定係台灣同日本都有呢種做生意手法?

例子,遊戲外置既dlc code另外卡紙一張, dark soul /無雙送既眼鏡布, 鎖匙扣,海報 etc?
有無識行家既清可以講講係買十先有一定係情願比人唱都為左賺多果十蚊?
好景門口間黑店就係咁撚樣
其實99.9都係咁除非係熟客,我唔係好明廠商已經包左送既野做咩係都要自作主張賺多筆咁核突,係香港人先係咁定有去開秋葉原台北既清睇到個玩法都係咁叫人加錢換?佢咁做即係玩個廠商同埋廠商將張紙/眼鏡布封入碟有生產困難?
藍田又黑觀廣又黑,咁觀塘去邊買呀?
淘大呀
以我所知遊戲店攞貨特別版佢地想訂一就要硬食10-20隻普通版,但普通版的外置免費贈品你有權咁樣硬拆黎賣比消費者咩?不如我買完隻驚上網登記同廠商換比返廠商賺錢無咁谷氣?特別表揚falcom小本經營出色遊戲廠商,唔應該比人咁食左筆佢地應得既收入
九龍灣細果間叫做擺明貴 ,細過ps2年代經常walkin,藍店敗走左,選擇真係出mk
淘大基佬唔錯。不過佢之前請左個態度勁差的後生仔打工,唔知仲有冇做。
上星期先起人氣皇買左部Ps4 pro, 間唔中先帮趁一次,唔覺有咩問題,可能我齋買機又唔是急住玩新Game冇試過訂game ,都是walk in買多。
Mk四眼仔算勉強合格,賣得貴但會提醒你係咩版包咩唔包咩,講得清清楚楚,btw真係有競爭先有平貨,要出旺角,電梯一上大果間唔標價比我感覺都係黑黑地但未買過野唔敢老屈人
真喺難聽過粗口,扮晒fd咁。成機賣貴啲

殘體字

喂 你老母俾狗屌緊呀
淘大熱線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞