千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
呢樣真
出面最便個間店放緊rdr2 368
我係二手討論區個post 放得比呢個價貴 都比人屌
真心你覺得個間便咪去個到買lo 我就唔會為左張碟專登出旺角 on99
利申 隻碟係全新
屌你老母曉鋒
人地全旺角全新今日355添咋,你唔好講到係平少少,你自己開400就唔係貴少少啦
出面大撚把人放全新高過400 啦 你續個去屌佢地老母?
我初初唔知價咪開400 何況之後我都降到370
轉頭我唔標價又比你地屌
其實係rdr2呢期係第二批貨,越賣越平架啦!
咁我真係唔知 你地又一尾話貴唔講原因我又點知
唔係乜都要人講掛,你follow下d game舖fb巳經知大約乜價啦
屌,香港地想搵間明碼實價,唔坤鳩人既Game舖真係難,去果個電玩直銷網又係,買兩隻game,錢就收左,貨就網上有,實際無,打電話唔通,垃圾服務。
呃小學生就得
林生身兼自己舖打手同無綫打手都幾唔得閑下
記得當日買rdr2見到佢所有game都有標價

唯獨是rdr2冇標價,應該係睇人黎劏
不如你講下點樣得出 “原價398”
唔講PS Store, 淨係yahoo store官方鋪減左價都賣緊428

你可屌某某鋪賣得賣過人

但用個自己諗嘅 “原價” 黎屌鳩人炒價呃錢
成件事就柒哂囉
上次買RDR2,原價398....佢開價468...
DLLM仲要開個PSN網出來想證明自己無賣貴…咁撚狗都做得出。
以前都只會幫襯佢買game....依家永不錄用。
不如你講下點樣得出 “原價398”
唔講PS Store, 淨係yahoo store官方鋪減左價都賣緊428

你可屌某某鋪賣得過人

但用個自己諗嘅 “原價” 黎屌鳩人炒價呃錢
成件事就柒哂囉
巴打我一路都係講緊呢樣野
不過無啦人地呢度幾廿把口實講到係林生衰架啦 我自己都講到口水乾
你唔好拉我同你歸邊住
上面有其他例子訂左仲貴過現貨呢啲我唔支持

我只係講緊啲人用自己諗嘅 “原價”
去屌人炒價呢樣係奇撚怪
多小都好 劏人就唔好扮有良心
坦坦白白話 炒多二十 大家都明
而唔係講咩容量大就賣貴d
吹到有份製作咁

post 大部份人都覺間野反感係又扮老實又扮冇錢賺

支持者咪得閒買多兩隻派
去調景領藍店
你條撚樣都幾過癮
精神分裂?
一時又扮客,一時又老友記
你都痴撚線
返工返附近有時貴出面廿蚊到就由佢照買
但係見到上面條友真係笑撚死,個老細真係多得你唔少
係,慣犯嚟
打手點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞