千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
首富名嗰間就算鳩數啦,以前都會答你幾錢又剩,而家多數答(唔知,冇得訂,未有貨唔知賣幾多)我都費事去佢度買,出荃灣算!
條打手已經駁唔撚到要敗走

呢個post要長期置頂,社絕黑店
昨已從朋友口中得知呢場鬧劇既真相 朋友同林生傾過 不過為左保護林生我唔會再理呢件事 P.S 可憐連登原來已淪為助長惡意商業競爭同發泄私怨既工具

笑撚死
屌!望返張單又係只係寫已付幾多無寫欠幾多
訂果陣同佢講想要喪屍封面果隻(無記錯係雙封面)佢又話到時先算
唉如果到時食少少炒價就當買個教訓,但唔該佢比返我想要果隻封面我
以後見D店舖只寫已付不寫尚欠
即場退訂
杜絕不良營商手法你我有責
如果個post推爆咗或者沉底
我會節錄呢個post d劏客事跡再開個post
等大家睇清黑店真面目
比人劏完四圍唱會比人話你私怨鬧劇
新都城果間訂過幾次 無咩嘢 d嘢唔算平 不過勝在近夠方便 上次訂閃3要畀全訂無炒價
一樣,果次買Pokemon 又係咁。我想要隻太陽版,佢又係話到時先算,點知最後得月亮。我即刻同佢講退訂,嘈左輪又話要報警,佢先肯退。
黎緊16號睇下let’s go咩情況
昨已從朋友口中得知呢場鬧劇既真相 朋友同林生傾過 不過為左保護林生我唔會再理呢件事 P.S 可憐連登原來已淪為助長惡意商業競爭同發泄私怨既工具

你朋友就是你啦
朋友,熟客,老細 你仲有咩身份未用??

鬧咩劇,真咩相 唔洗玩語言偽術wo
呢度既留言根本就係間野黑店既證據

事實既真相就係你怕鋪頭個名會臭就出黎唱好撲火
點知愈描愈黑,唯有打一大段野拎個尾彩走人

P.S走住黎屌冇撚用呀林生
n年前都係賣game既
我做個間鋪都叫同佢有合作關係
唔夠貨都會互相借貨
有一次唔記得左去做咩 好似去借貨
返到自己做野個到
個仆街打黎屌鳩我無禮貌
佢當時唔係鋪頭 得兩個員工 一男一女
我當時都叫做左幾個月野 基本禮貌 自問一定有
我記得當時仲唔該前唔該後
佢就信佢d濕鳩員工 打黎屌我
搞到我流下出黎做野既第一滴淚
收皮啦你條撚樣,我地係發洩緊私怨呀吹咩?唔係呢間野越嚟越閪,比撚左訂都要食炒價加冇得退訂,我洗柒怨?屌你老母啦
利申熟客仔,幫襯左五年以後唔會再去呢間閪店
喂 ! 老友記
原來我一早就block咗果個就係林生
應該一日有十幾人報警。
條友平時做得衰野多,咁做生意都得。
一出大作就當係機會昆人。
揚開咗
又有熟客仔通知
風頭火勢應該會收歛少少
等風聲冇咁緊先再劏過
我反而驚打草驚蛇,條友會有備而戰,到時拎一大堆唔肯退訂的歪理
早幾年因為返工近都有搵呢間野訂下game, 果陣問親身/ fb 問佢價都會覆知實價比我先去訂
呢一兩年唔知做乜鳩 fb問佢訂game 價十次有九次都唔覆
親身去問就話再到時先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞