千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
咁你咪晏啲過去攞囉
我喺屋企你點問我呀
林生話係你就信啦
笑到仆街 今日過嚟撚下你先
求報價
係熟客仔係老友記就知林生點都盡量為大家fight好價
睇隔離post其他鋪賣$700-$720
438rdr真係多謝哂
港狗一貫做生意手法 初時做得好地地,儲到一堆客之後唔憂做就開始目中無人,加價,黑店手法乜都齊
想當年PS3,4都係果到買,佢可以覺得成個藍田得佢一間舖,D人唔想去遠會去佢到買,其他人就唔知,但最少幾千蚊野同新GAME唔會再去佢到買
條友真係愈睇愈曲
屌佢老味仆街到咁
無奸不成商既極致
咁岩今日拎得 $738 好似ok
話左林生呃你架啦
無呃你
唔通果個就係你?
做壞俾人開名就話商業競爭
劏得客多開始要還
我覺得俾佢劏咗D錢都算冇白花
又自爆
屌你老母終於忍唔住要發惡啦?
癡線佬都有喺藍田買game 中伏?
我覺得有啲人認為老闆好都正常既,由於淨係讀緊書幫襯佢多,所以都係講以前

嗰陣時買二手PS2/P,如果見你一個細路仔或者父母買遊戲機俾小朋友,一定好有禮貌,仲扮晒嘢幫佢好細心咁試機。當然個價一定貴左,但之後又會送番幾隻老翻game 俾佢地,仲話咩佢做生意係要同客人交朋友,又話自己好老實唔呃人

咁樣搞法就會令當年嘅小朋友同家長都覺得去呢間舖頭買嘢又好服務又細心又有嘢送,覺得個老闆好Nice。仲有佢份人都醒,記得邊啲人成日嚟買嘢同埋佢哋個名,搵開咩類型game,只要一有新game出,你就算經過,佢都會叫停你叫你入嚟睇吓我見過唔少咁樣比佢叫咗入去就買咗隻game走

作為一個細路,有個大人唔單止唔會阻止你打機,仲記得你個名,又會關心你同你傾game,點會唔鍾意佢

總括來講,老闆真係幾醒幾識build up個客源嘅

利申 試過幫佢落去樓下大滿貫買叉燒飯換免費打一個鐘機
Pokemon Let's Go 開幾多錢呀
個staff 四眼仔幾好傾 😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞