千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
我就住匯景,由佢藍田間鋪新開仲喺前幾個鋪位仲係好細間嗰陣已經幫襯。因為細個屋企冇Ps2 ,所以每日放學都會俾錢企喺佢間鋪打機,唔多唔少都睇到佢做嘢

間鋪一開個陣我記得仲收外幣 因為我試過用菲律賓旅行淨嗰啲披索買咭 佢係即刻打電話check個匯率

老闆個人算係幾有禮貌,但做生意就唔係幾老實 記得二手PSP啲當一手買都幾常見,我睇住佢pack,啲叉電器係喺個大膠袋入面用橡筋紮好攞一條出黎 試過啱啱有個香港人問完PSP嘅價錢,有個菲傭黎問個價又貴幾百蚊
Sor語音輸入唔識出個舖字
小心林生又話你私怨鬧劇
仲用藍田遊戲界良心鋪自居
早兩年個價真係仲正正常常
記得FIFA 17果陣搵佢訂GAME佢都肯比實價340定360, 正式話偷跑開賣果日個價聽到walk-in 都係368, 當時PSN好似398, 出面其他地區好似賣緊378定388左右

咁見佢FIFA17幾抵, 之後FIFA18出果年再搵佢訂GAME 佢開始話咩個價未知 / 到時先知 / 直頭FB問佢價都唔撚覆
而家過份到好似新GAME 正式出頭幾日仲SET 高個價去賺第一水
痴咗線
屈鳩大家係行家
係行家使撚同佢訂咩
打手敗走
愈描愈黑
將軍澳 觀塘 周圍都有
未轉藍店之前係唔錯
ps3年代簡直係清泉
真心感覺老細係有心做
轉左藍店之後買過一次機都無再落去
switch出果期都有問過
但都係同出旺角買差唔多
同埋而家慣左上網買game
都唔會再落去買了
有時行過見都無以前咁平
都係公價多 有時仲貴少少
on9 psn買468
人地450嘈咩?
你講得公道 不過都係市勢造成多
但話林生有心咁玩真係可以講唔係咁
因為有啲舖頭頂爛市賣得“特別平”
跟返藍店價咁上下賣既舖喺佢地眼中自然變黑店啦
林生你仲扮乜姐?前幾頁你已經自爆左你就係店長林生本人
隻pkm呢?
幾年前FIFA一早開賣,平過晒信和黃金
仲介紹俾住附近嘅FD去佢到買
FB問價留貨又會覆,去到平幾蚊(隻GAME出面斷貨)
一次買兩隻又會平少少,計返同信和差唔多價
真係以為良心店

轉咗工,附近有GAME舖,冇再去佢到買,估唔到變到咁黑
林生不如你今次pokemon go plus賣平d整番靚個名先
只係記得當時買ps4pro局9人買多一年保養...周圍都無貨,硬食
好撚仆街
唔洗佢賣平,正常價錢就得。
我地唔係要佢平賣,只想要正常的服務,唔會比人禁水魚,唔會再買到鬼機。

之前試過響佢到買聲稱全新的PSP,咁壞左之後拎去整。一打開先知原來裏面的靈件比佢一早換左,得個殼係新。
坑口
係囉,睇下聽日let’s go訂價同walk in咩價
咁你部psp之後點,冇搵翻佢理論?
咩都唔識之前訂咗2set pokemon switch
點算
無事
switch既野我跟佢訂左好耐啦
正常價囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞