千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
冇錯,林生咁好人,就係送左個教訓比我,千祈唔好信d見過幾次就扮晒熟叫我老友記嘅人,同埋下次訂game要問定價,同講明可隨時撻訂先好買,唔係又會比d笑騎騎放毒蛇嘅人劏我幾十蚊又冇得退訂
林生你仲想點兜?打同情牌定屈人係打手
將原本game廠送畀玩家既野當係自己送畀人
林生係良心賣家,開善堂嫁佢。
估唔到呢個post可以嘈咁耐
人氣皇個老細訂價係好巧妙,永遠高外面均價DD
以前後生多時間出ssp 188行一兩個鐘搵最低價無難度,出左黎做野嗰十零廿蚊真係wfc,拎黎打多一個鐘仲著數
鬼叫藍田係交通孤島去邊都唔方便,我反而最怕真係佢執,執左真係仆街
樓上撐佢班友都on99
話乜野賣450好正路冇呃人平過建議價
屌你個閪
你不如成間鋪都同psn個價同步呀笨柒
你跟足唔好平過佢 唔好貴過佢
咁我就信你係定價哩 冇炒過
Dark soul 3 psn賣緊479
你而家去街鋪買到478會唔會覺得自已好撚醒
佢好有良心
客人訂貨係想要合理價同有貨
10蚊20蚊比你袋係ok
而家貴過街10%
訂完 又貴過街到買
之後你過兩日又平返
屌你老母臭化閪
我洗撚同你買同你訂
yes 林生賺多少少 其實真係好少少
而我地就方便左唔駛周圍搵
林生就算有錯都係好小事
駛唔駛係咁唱
呢個post既人永遠就係著眼林生真係貪啲蠅頭小利 但佢為客人著想果個心思就從來無人考慮過
我已經分唔清你係曲定直
不過我幾肯定佢D客都係D懶得週圍騰既人
尤其當觀塘都係黑店林立既時候
咁你當我懶啦
但我自己感覺係 林生賺到幾多啫
個個講到比佢咬左忽肉走咁
弱智仔寫到明都可以退訂比照賣炒價
明明訂左ps4版但焗人食psv版,仲收人ps4版既價錢

林生咁做生意小心死全家
藍田都係交通孤島?

食屎啦你
觀塘就算黑都冇人氣皇咁黑
之前睇連阱仔仲係咁讚佢

原來咁撚仆街

以後都唔去佢到買
咁為客人著想點解唔比人退訂呀林生,人唔笑狗都吠
大大個巴士總店去全港18區,又有地鐵又多小巴

林生已經失控係到指鹿為馬,講假話呃人
睇清楚段野邊個回啦
佢又係林生呀?
咪你啲職員,肥婆定mk仔呀
屌你真係比多少少坐603去灣仔188買都唔撚同你買
喺藍田去188 mtr要12.3,來回已經廿蚊加一個鐘

不過我自問都中左招,原來個post由頭到尾得四條友講野,根本係兩間野圍內嘈緊
一次過block晒去
咁你急好想玩咪去最就近既地方買

我就不了
除左觀廣三巨頭!觀塘竟然鍾有?
求地址
嘻巴打心水清
知今次咩事
咁講真我住匯景嘅就咁落去買野係幾方便嘅,好似以前ps3年代個陣我次次都係幫襯佢,個陣佢d game價係好正常,買得多有時仲有折頭,平過出mk,ssp買,個陣係feel到佢係有heart想做街坊生意。但近呢幾年劣左好多,出面d game鋪做真小人炒game炒ps4 pro,呢條友就做偽君子扮晒野咁,口講藍店唔賣炒價ps4 pro,但就迫要人買多張三舊水嘅延保卡(出面90幾蚊張),個陣都覺得伏伏地,到今次rdr2就真係露晒餡明掠水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞