千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
原來其他game鋪D野會自己行出黎,得偉大既林生要自己搬
今次Pokemon go 九成又收埋d贈品自己賣。之前有朋友去買太陽/月亮都冇張code 換寵,佢一早訂都冇,咁洗乜同林生訂
咁搞法,我樓下間藍店算係咁
原本明明唔是藍店…
而家買GAME 買普通版既話 訂真係冇咩著數
寧願遲玩一個星期
試過幾次訂左任人劏 以後唔訂了

昨日去深水埗幫人買RDR2
PRICE.COM見到有一個地方 最平 於是走過去啦
去度同佢講 佢CHECK左十分鐘同我講呢隻版本冇哂貨, 得返普通版 408

我心諗 仲有版本普通過普通版咩 扮L哂野
老屈, 尋晚買淨game 368 only
上次買RDR2,原價398....佢開價468...
DLLM仲要開個PSN網出來想證明自己無賣貴…咁撚狗都做得出。
以前都只會幫襯佢買game....依家永不錄用。
psn官價寫都唔啱?
屌你rdr2個容量咁大你裝都有排裝啦
ps4呢啲大作400幾好合理
賣398果個搞搞震你黎屌返我地?
唔係賣Mario比你喎老友記
訂game 根本on9...
明智
荃灣曉鋒都係仆街嚟
一早訂咗pokemon, 隔離鋪間間walkin 都700-738
佢預訂果啲竟然收人798, 仲要唔比預訂特典
賺撚到盡....屌佢都味, 明搏你唔撻訂
講起就嬲
訂特典batman遲過人派貨,
貴又貴小小,我都算
吾信邪之後再去
火影4 訂3隻典藏,早成個月訂
係有比足貨
不過3隻都炒呢,問佢仲話
人地貨都收吾足,我呢個價有,好好架啦
屌你老尾,落3隻訂,到左3隻各收我$850
人地只game大容量關你撚事咩,你賣game咋。
想呃鳩人都高明d啦朋友,實體game賣PSN價。
老細有冇多謝你幫佢推post?
成日話賺得十蚊廿蚊一隻(間間),咁能難做,又唔左執嘅?!
我訂左隻pokemon lets go, 到而家都仲未覆我,打電話又無人聽,今次真係。。。so sad
講起訂GAME唔寫價錢
金源身為代理點解都可以話價格未定
有得炒咪當員工福利
唔係點解下下叫你落鋪問
千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢
收到
我地?
今次咁直接嘅
直接落去好過打電話
買digital版冇煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞