千祈唔好去藍田人氣皇訂嘢

574 回覆
512 Like 8 Dislike
以前去佢度換PSP機殼,點知佢換埋d爛既舊殼比我
從此black list咗呢間野,無再去過
一定係批發問題,人地良心鋪黎架,如果有問題點可能到依家都未執
明顯就係拎人換完既舊殼再換比其他人
諗起都嬲
學阿熟客話齋,人地以禮待人就得啦
比你揀你要閪口閪面一手殻定以禮待人二手殼,識揀緊係後者啦
咁如果講定左個價,然後又變,咁真係唔掂喎
間閪店成日話自己唔會賣炒價,結果早排成街都炒ps4 pro 個陣,買ps4 pro就要人一定要買多張三舊幾水嘅一年延長保用卡,但出面買只係90蚊
觀塘撚寧願去工廈果間都唔會去觀廣藍田
其實我之前係佢到訂左ps4版one piece burning blood 典藏版(有白胡子figure),去到佢竟然畀個psvita版我

仲同我講psvita同ps4版除左隻碟之外所有野都一樣,於是佢就拎左psvita碟放隻ps4版入去畀我

感覺好差,明明訂左ps4版你就好心畀番ps4版我

我估佢當日有walk in 客出高價買左典藏版,然後將賣唔出既vita版就狸貓換太子要訂左既我硬食

咁撚樣做生意手法真係得香港人做得出

所謂既走精面

唔好成日呃細路錢啦林生
喂喂喂 樓上班撚樣打手 睇唔睇到依間嘢手法好有問題呀?
告唔告得入都好,起碼起到警示作用。

為左正義同公眾利益,大家一定要企硬報警,告發黑店。果一百幾十訂就算拎唔番都好,我地都要拎番公義。
PSV都入到ps4入面玩?
換隻ps4版畀我,但個典藏版係vita

典藏版vita同ps4版除左隻碟唔同,基本冇咩分別

咁.... 如果放左隻ps4碟入去。
咁係咪真係無分別先?

咁如果佢背後做呢件事,你攞左件貨會唔會發現佢調左包?
其實係咪真係咁難明

不過你句咁係咪真係無分別先

令我諗到vita版同ps4版可以根本唔同價錢

佢將可能賣唔出既vita版用ps4版既價錢賣畀我

真係終極死黑店
唔知我有冇理解錯。
即係佢訂左PSV版,但係入返張regular的ps4版碟,成set野當係PS4版特典嘛?
離譜到極
我係訂左PS4版

但我去到果時佢話冇哂,就用psv版既典藏版當ps4版典藏版賣畀我,拎左隻psv碟連盒,放返隻ps4版畀我
咁講真,我覺得如果真係"完完全全無分別", 咁又無所謂ge.
邊間

https://www.facebook.com/gamestory171/photos/a.244775425645199/1550313851758010/?type=3&theater
我朋友見佢話$799係佢到訂
落訂一百,當然張單都係冇寫尚欠幾多
到拎貨果時就突然改口話行貨訂價$880
出去買都係七百頭
你個case真係好離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞