(等左兩年165話終於出左)漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
角色自己個人認為.
但整體實力 同漫畫進度未原全表示
迅對休斯果時我覺得有8:2 同7:3開
因為迅有預知(都算個人實力)
但如果小南同休斯打我覺得勝算冇咁高
其實佢唔係講攻擊手排名咩?究竟係我理解錯定係預想?
排名就算啦 只係奇怪點解鋼有能力6成勝率姐 小南同空閒交手果陣從一開始就認真無放過水 連武器都係用佢自己用開果把
咁即係鋼嘅水平小南差唔多
漫畫人更新左168
都係重複佢出場既介紹
copy怪,仲識用其他人既動作
舊既招都差唔多廢曬,睇埋片研究埋新招既話
點會唔講佢贏率高
影浦個人分數應該同風間差唔多
係操行問題比人扣左成萬分先入唔到個排行榜

太刀川用孤月一定係第一
加埋毒蠍就應該係小南 迅 太刀川不分上下
而家係討論全部近戰實力?
空閒用black trigger既話鋼邊夠打

空閒係用緊border既trigger
佢自己講過同外面人打就會用翻自己既black trigger
我地應該一直都討論緊border既trigger
black trigger仲洗咩討論佢同鋼 空閒自己一個都打哂三輪隊啦
但本身幾鐘意鋼
你地到底討論緊乜鳩
開頭以為你地傾緊border入面嘅排行講講下連black trigger都出埋嚟
你講black trigger 有咩意思
遊真有得用既話所有用border 既triggers都唔夠佢打啦
我諗純實力練習頭5名未排到空閒
但係空閒係實戰型 實戰會再勁啲
就有機會贏到實力比佢高嘅人
上次贏鋼就係例子
不過今次明顯講teamwork
應該無咩單打獨鬥情形
佢打小南都應該係用border trigger
小南咁勁架咩
sorry
因為我頭先load唔到上面個d
我就gag錯左
自膠。。
係囉 我覺得小南同休斯講過自己計分實際係排第一係自己個人認為 有d鬥氣同唔服輸咁講而唔係作者認真咁表達
真係終極黑仔王 竟然佢係咪主角黎 點解作者成日都要玩修 我好鐘意呢個角色架
咁佢新手又要遠近雙修又要控場 上手時間係要耐d
我就唔係咁睇,佢係boarder一開始創立就已經喺度,仲要早過阿迅入黎,如果係儲分,佢多分過太刀川有乜出奇!
今集都睇到進步起碼無被人秒 用光魂好咗
仲識得被包夾同時防止敵人攞分
始終輔助型又比人圍 衰停電比人射一槍都合理
無啦,唔通有人會覺得三雲1v3同時仲可以搶分咩 暫時為止佢都算交足貨,所以我都只係話唔好彩
三雲上次已經畀東秒殺,
劇情上應該唔會咁快死,
係睇佢今次靠自己走老定休斯幫拖,
老實講我冇諗過三雲咁廢但人氣可以第一
其實我一開頭係講緊攻擊手排名,
平時啲人物介紹會寫埋係旁邊,
而小南第一係從佢自己把口講出來
佢地應該從用玉狛ge特別trigger之後就冇再打rank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞