(等左兩年165話終於出左)漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
我又要潛到有熟肉先入嚟
新年快樂 大吉大利
就到新年又準備睇新一集睇 期待中字
如果下次人地又針住眼鏡揀場 佢分分鐘成世都唔會再有表現
炸到成個場爛哂
鋼果隊先慘,揀場+新戰術都係得一分
睇黎要捱到過年後先有人漢化
騰訊動漫有最新2話了
好慘 眼鏡身為主角 最後評論員無提過佢
仲要比休斯寸鳩佢
唔提已經好比面佢 唔通想人講送上門都殺唔死咩
結果論嚟講佢今集做錯決定啦
俾東bluff到搞到休斯入去1打2輸咗
其實有人保千佳可以慢慢炸 休斯唔洗咁心急去主動搵
camp死一個位仲好
我覺得佢特登去搵,因為要追分一定唔可以比東隊2個自己走,佢一個打晒固之然係好,打唔晒就肯定2個都係入面用唔到脱離,之後再叫千佳炸爆商場將2分袋袋平安!
如果佢地自己脫離 有三分生存分tim 排名已經高過影隊
但重點係東一日無傷都有得打 唔會自動脫離 所以其實比d耐性慢慢camp 同時一邊炸佢地出來 應該係最好方法
東隊打低休斯之後其實係自己脫離,休斯做嘅係確保咗東隊冇辦法喺千佳再次轟炸之前離開商場(雖然小荒井有grasshopper但係太顯眼),東隊最後就係因為兩個人都失去行動力所以先會自行脫離
生存分係固定2分
其實唔明點解千佳唔移動
平時玩狙都識shot and run
而家先知係固定 要重睇
好似有集講過有限制脫離戰鬥距離,範圍內有敵方會俾分對家
15m內有敵人唔比自發脫離
佢扔元氣彈個距離點只
記錯係60m半徑,但都肯定唔只
入面未解釋話要千佳camp南邊以防佢地係個邊走出黎.穿左bagworm出左黎既話,完場都搵唔倒佢地.
另外眼鏡要保千佳都冇錯,千佳比人攻擊會變左捉迷藏等到時間完,到時一分都拎唔倒.
好似話腾讯已有熟肉
正確來説,如果千佳真係俾東攻擊就會俾人搶多分,而且冇埋生存分,咁樣積差距就會大咗,而最慘係三雲驚東會有奇招,所以唔敢唔保護千佳,簡單d講即係驚青d,有點過份保護千佳。

但休斯一來因為自己錯誤想追分,進攻意識高d,同埋覺得如果佢一個追殺東team二人,東唔插手,咁一定可以殺到,穩拿2分兼減少對方生存分。而佢都留一手萬一東過來,咁千佳安全,可以用元氣彈
結果論黎講呢個結果都絕對唔差啦
雙皇牌其實都有傷+消耗大 東係度想殺晒2件拎晒4分唔實際
除非千佳可以狙人
圍死另一件比東走甩左玩捉依因仲衰只係得1分
下場搞掂影隊就收得工 不過作者應該會寫玉柏比人針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞