(等左兩年165話終於出左)漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
個人勁唔=團隊勁
二宮+東+那須+北添
火力壓制
二宮同影都係原A級
只係2隊都比人罰降級
東好似陪訓新人先另外開隊
之前有一格仔話佢係原A級第一既狙擊手
影扣嘅係個人分
佢個隊似係平時爭勝心唔強先上唔到A級

東原本個隊成員係佢+二官+加古+三輪
呢個陣容分分鐘仲勁過依家嘅太刀川隊

睇返第109集應該係扣分同降級都試過(有自己隊徽即係上過A級),不過佢嗰隊冇心爭上A級都係事實

轉貼,任拎

生肉
好撚好睇
修真係無出場機會
同埋要有幾多trion先可以狂放護城壁
影浦隊畀人夾硬分開,肥仔仲要玩坐監play
不過都幾懷疑休斯打到後期會唔會用盡trion飛走
今集都未有熟肉但係已經好想睇下集
休斯今場好似轉左做通常彈唔用viper,完場先同修解釋
二宮原本trion量係排第一
千佳出現之後變第二
休斯入埋隊變第三
最高trion量嘅2位人物都係玉狛第二
反而覺得修應該最後會有作為 令到休斯對佢改觀
迅叫佢信自己
其實將viper彈啲彈道set做純向前,係咪就已經同通常彈一樣?

最多係關trion消耗量之類既野
影浦個副作用真係無得頂,無論係之前打鋼佢地嘅停電戰術定依家休斯嘅弧月佯攻,全部都係靠個副作用睇穿晒
太刀川隊依家有個同修同級ge廢物係度,
梗係唔夠哩條原東隊勁
本身已經亂, 人樣又似, 兩年過左都已經唔記得個故事講乜
重睇一次先
好奇如果以千佳嘅trion量用escudo,係啲咁窄嘅環境會唔會可以一野捉晒全場人
話時話東隊長已經匿埋左6話,其他人全部都露晒面得佢一個仲未曝光
根據前個6場比賽 冇一隊0分
所以我都幾肯定繪馬一定撿到一兩分
依家小荒井同奧寺兩個以為圍毆一個狙擊手實食無痴牙,唔知讓有無咩好橋可以反殺
啊仲有出左去嘅千佳,存在感低到我已經唔記得左佢係度
哩場都應該係千佳打得最舒服嘅一場,全世界都係個商場唔肯出嚟,佢可以慢慢擺位預備開砲救人
懷疑繪馬見到千佳會唔捨得射佢
仆街下次係二月號先再有 ?
今日果本係一月號,二月號係下個月出,日本啲雜誌係咁
熟肉先睇 都係唔入嚟住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞