(等左兩年165話終於出左)漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
鋼一直都係神枱級
上次都係靠佢頂住2炮無比人炸艦
兩個command都6分
不過果個分係指揮,唔單單睇戰術,來馬都6分
休斯呢d近界出生,又係侵略隊成員,同修一定有差距.
呢場就幾話就知,佢每一個戰術位拎得好準下.
仲有留力呢一part未著墨

休斯Trion 18 (勁過二宮足足4分)對射輸比Trion 6分既來馬
對射佢留力啫
同埋用槍嘅威力係大過小行星
好似係
佢仲有鋼support

Btw 你個名
咁又無計 休斯一出世就係會打仗嘅國家
仲要成日練武 同修已經差十條路都唔止

來馬用機槍 小行星射得咁慢 輸都算正常嘅
休斯好似就咁用變化彈直射
係嘅話火力再扣啲

東隊長係諗住離隊再訓練過另一班b rank下遊成員?
如果奧寺同小荒井成材嘅話應該真係會咁做
東好似綜合能力係最高仲高過二宮?
千佳直接玩炸裂彈 轟轟轟就拎晒d分

讓晒賽
休斯真係勁好多,好似遊真咁,戰鬥靈活變通
仲要好似三雲咁有謀略
唔可以話佢勁過遊真
但佢個地位真係踢走3雲
唔係針對3雲,3雲以前都好突出
但唔夠囉
休斯係連謀略都好過修

對玲嗚同那須果場已經直線話修就算諗到同自己同樣方法,時機同使用方法太差
之前睇能力設定佢地2個戰略評分好似係一樣
兩個command都6分
不過果個分係指揮,唔單單睇戰術,來馬都6分
休斯呢d近界出生,又係侵略隊成員,同修一定有差距.
呢場就幾話就知,佢每一個戰術位拎得好準下.
仲有留力呢一part未著墨

休斯Trion 18 (勁過二宮足足4分)對射輸比Trion 6分既來馬
咁又無計 休斯一出世就係會打仗嘅國家
仲要成日練武 同修已經差十條路都唔止

來馬用機槍 小行星射得咁慢 輸都算正常嘅

之前有講過射手trigger可以每次射之前自己設定子彈數量, 速度, 威力, 射程, 而槍手trigger就設定好晒,所以距離近嘅話射手比槍手係有優勢, 不過好似今集咁玩中距離互射就槍手佔優
但係休斯T量夠大,火力一定高,1 hit唔夠就上夠3倍,所以對射唔夠來馬一定係扮野
用得單手劍加盾既好似都係高手
下場要打二宮隊 休斯唔留返d野到時用 邊夠力搶分
木崎=東>千佳>二宮
木崎因為多埋狙擊手分,所以最高
千佳應該trion量就已經拉高哂個分
東專玩狙都可以玩到同肌肉佬同分真係痴線
東係師專,所有狙擊手都係佢徒弟徒孫
但今集休斯用護城盾都用咗唔少T
睇佢上集用2粒射影浦 可能數量上設定比較多D
如果講100%狀態下T量 大家對射 來馬就100%輸
唔係,係講緊
Trion量 攻 防 速 技術 射程 指揮 特殊戰法
八圍
木崎
11 9 10 7 9 7 8 5
東隊長
7 8 11 5 10 10 10 5
千佳
38 2 5 3 6 8 1 1
千佳 會唔會太屈
正確黎講千佳係高過38
只係boarder 上限係38
千佳核彈原來係咁嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞