(等左兩年165話終於出左)漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
50 Like 5 Dislike
專登再查左下wiki,
攻擊手排名:
1太刀川
2風間
3小南
4村上
5(冇講)
6生駒
之後查唔到,
迅可能係之前S級所以都冇排入去
三雲廢還廢,有啲位我都幾鍾意,例如神之國篇最後trigger off果下,係我心入面加唔少分
我相信三雲會繼續咁廢落去(就算繼續變強,佢係成個大環境下應該都會係廢果堆 )
但作者應該可以搵到適當嘅位比佢威下嘅
係呀 所以其實都未真係confirm到小南係第幾名
成套最鍾意就係眼鏡 空閒我反而一般
眼鏡有腦唔算廢啦 係佢Trion廢到差啲入唔到隊
睇動畫睇呢兩幕真係睇到喊
可能講緊用雙月既時候係第一名
迅仲成日去醫院同佢阿媽道歉
我好鐘意修既性格 佢廢唔會唔認 係一班全部人能力都高過你既環境下 經常輸/針殺 會比人笑比人睇唔起 心靈挫折係好大 但就算比人點話佢廢佢都唔放棄堅持自己信念咁繼續努力 希望可以盡自己能力變強 承認自己既錯誤同弱點 虛心咁請教人同學習
又唔會邀功 唔係自己既功勞或者係因為其他人既提點佢一定講返出黎(要多謝木虎既助攻)
利用左千佳
https://readms.net/r/wt/169/5495/1
169 英肉

最精采個吓先完,好鬼死吊癮
死仔,又話唔學迅
停係哩個位硬係覺得會有人亂入搞到搶唔到哩分
估唔到打咗三話都未有人bail out
休斯揀Escudo嘅原因:玩三文治
睇嚟佢心理陰影真係好大
我覺得唔會,就算對面完全唔知休斯好勁,佢都仲有個空閒喺隔離;
喺其餘三隊人入面其中兩個皇牌打緊嘅時候,根本冇人會主動出現喺玉狛皇牌空閒面前(東隊長係狙擊手唔會隨便暴露位置)
我當然知按常理推斷應該係咁啦

但佢停係哩啲位就比我一種感覺仲有咩可以發生
型撚到
下期係咪要等一個月喇
三文治
唔係差啲,係本身都唔會俾佢入
正常用黎擋,佢用黎夾人三文治
想知解說見到太一咁樣比人夾住有咩反應
玉柏d人一定心諗:識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞