『薪火post』BNO 續期資訊(25) 睇公海教學唔明就唔好問我地

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
29/10 received 3/11轉左dispatched 本身以為出世紙黑白影印佢會要我補交 好彩冇事 不過3號到而家都未收到dhl sms
唔洗驚
我個本送個朝先SEND SMS
ON99
我同你相反 覺得厚啲手感好啲
研究埋32定48頁手感好D
用左大法未?
從前 用過特區護照去台灣, 今年十月用bno過境冇問題,仲聽到個入境 人員問隔離"他從前用香港 特區護照 今次有沒有問題".
呢個係我親身經歷從前用特區護照 都可以現在用bno 入境台灣
夾住條嘢chok
10月27號寄
11月2號(星期五) Received
11月6號(今日, 星期二)已經Dispatched... 好快手...

出世紙寄Color Copy, 地址証明用e-bill B/W print out
老豆, 老母, 亞公, 亞婆全部不在人間.. 出生日期尻填.
咁都即批................
應該要講明自己唔知
鳩填係虛假文書嚟,俾人check到(唔知點解)你好大鑊
其他人續唔好學
我好似29寄
都係2號received
但我而家仲係processing
見到樓上巴打咁情況
而家好驚佢整唔見我正本
我本passport琴日係佢地寄出,今日英國DHL彈番比佢地,真心唔知發生咩問題。
巴打可唔可以影多幾張相黎睇下
我個本仲未到
我收到sms啦
27號寄 31號received 仲係processing緊
我估係呢1 2日會寄架啦 放心啦
我26號received 去到31號先轉dispatched
興奮 今朝一起身就轉dispatched
27寄
2號received
今朝仲processing緊 有d緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞