『薪火post』BNO 續期資訊(25) 睇公海教學唔明就唔好問我地

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
見到咁多個已經收到BNO
我真係唔知講咩好undefined

29/9 speedpost
5/10 received
.........
無下文啦

填錯日期
咁就SEND個EMAIL或者打去問下好D喎
其實我send左架啦

佢答我就係 no further updates available now
我見上網有人試過以前廁板入台轉bno就唔比
但睇左第一頁話其實佢一定要比你入
噉都冇計
好奇怪㗎HMPO 成日有意外,分分鐘過多幾日佢話你寄漏咗嘢(其實佢地整唔見咗)

估唔到 Moggmentum 會再推多次叫人簽
大家快啲幫手簽
星期六dispatched
不過未有sms 會唔會關我冇填區號事
我用 application number 去dhl 到track 有冇用錯? 仲係not found
試埋唔同日子都冇
https://www.logistics.dhl/gb-en/home/our-divisions/global-forwarding/customer-service/hmpo-delivery-services.html?cid=E-Mail_DGF-UK_Uk-Passport-Office_CTA
Thanks
今日6點收到第2個sms
等sms啦
我星期五轉dispatched都要星期一下就先有
試左啦,同行寄左份過去,轉個頭話無簽名,但係明明我check 到有簽

好啦,我果時睇返佢地signed received 同轉received ,係隔左幾日
中間果d working days到底佢地做緊咩?

thanks兩位 聽日再留意下
岩岩check 到 DHL 有一條record
係 日子我較早到去1號
想問係咪一定要要埋父母既出世紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞