[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
本來想買午夜藍皮套
molamola
紅色正啲
想買部紅64收藏下
pubg發熱量少過xs/max
痴撚線 望落左右仲粗過舊plus機

不過紅色睇落就唔覺
XR隻紅真係好吸引

同埋估唔到佢影夜景portrait靚過xs咁多 雖然淨係可以影人
話說今日約左幫我部IPHONE 7 換電(剩77%)續命
交低部機之後15分鐘就打黎, 心諗APPLE整機真係咁快
原來佢話開唔到我D 螺絲, 叫我返去拎機

我拎返之後用心睇, 原來真係
應該關我手汗多事,兩年黎用住個套,可能D汗ZIP左去套同機之間
跟住俾D有鹽份嘅汗慢慢腐蝕左

人型figure都得喎

肯定係apple lock咗d嘢 等睇camera+/procam果d update
因為 XS 用 52mm 鏡頭影 光圈又細啲 入光量肯定比唔上 XR 就咁用 26mm 鏡頭玩

XR 只可以影人嗰陣有景深都好易理解
因為俾你影近嘢嘅話 好易認唔曬啲邊緣而有甩漏
影人嘅話因為距離遠 就算有細微位搞錯咗都冇咁易俾人發覺
其實老作R stands for Rainbow咪得囉
XR系列咁多顏色
姐係如果影人多嘅話 XR係最啱影
啱哂我老母
佢成日影個孫
調返轉諗 會唔會有app可以將XR果套嘢套落X/XS
姐係用wide鏡影人像mode
chok仔 部mbp有冇過返舊機d嘢落去
聽日拎機諗緊過唔過部macbook air d嘢落去好
真核電
過咗 好撚爽
成部copy唔洗煩 我set好 沖完涼就用得
係咪唔使插線個d
同wifi ok
https://youtu.be/U4otE9sE0mQ

Apple果然派咗橙色俾ijustine
我身邊勁多想買XR嘅女都話想買橙
其實d色真係唔錯 係差隻綠
我都覺得Apple應該出多隻綠(山林綠)
唔知Apple會唔會之後加新色
如果賣得好下年再出應該會update色
睇咗幾條片
暫時覺得紅>白>橙>藍>黑
黃好似未有片?
黃我未接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞