[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
真心,我用左xs 成個月,夜晚熄左燈都照用,都無你地講到又頭痛又眼痛咁誇張
反而淨係好驚嘆個mon 靚過6s 好多
同你一樣

Mbp就早兩日送到 用得幾開心

今年哂冷買mbpr 2018 13” 16gb ram 512gb ssd

Apple Watch Series 4 LTE Aluminum

少有今年直接skip iphone
咁一定有人唔閃有人閃

我就真係由第一代用咁多年到今年第一次會眼痛同流眼水
所以我先夠膽講 出面係咁講果D唔知啦
如果講頻閃的話, 可能你屋企用緊支光管仲閃
冇事咪冇事 有事咪用少D/用返LCD
百貨應百客唔係就係咁解咩
大家都係apple 出咩之後照買嘅忠實奴隸
仲要有啲人懶清高,講到自己部機係神機,人哋嗰部係垃圾

Between, gay cook正仆街 改撚晒啲好嘢走
喺連登講道理/提出正反觀點係冇用㗎
人地只係想你撐佢嗰邊
Child登
利申先 死忠一路屌一路用
其實撐邊一邊都係=撐Apple

瀨尿牛丸
呢個post同埋隔離mac都係
連chok囝呢啲擺到明代代買部部用嘅人都可以俾人瘋狂負皮
你就知child登仔有幾childish
大家入得嚟都係iOS user 鬧嚟鬧去傷感情
可能葡萄Chok囝成日入Apple store跌錢
「大家都是中国人」啲friend
冇蝕
第一日出就用xs max真係唔覺眼攰 (之前冇長時間用過amoled同好抗拒)

反而新買個隻 dell ips mon 聲稱咩護眼認證 tune咗好耐都係覺得夜晚睇就好唔舒服
係唔係頂唔順太大部
Dell啲mon近年唔知做乜愈出愈柒
依家啲機已經做到全屏
如非必要我都唔會再買Plus size嘅電話
仲要xs同xs max分別好細
之前細機同Plus機真係差太遠啦
其實都係睇要唔要dual sim 同大電
我諗而家啲apps大食到,咩機用耐少少啲電都用唔到一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞