[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
最慘係我之前有一個號碼DB2時關左, 升DB3之後開唔返, 依加認唔返個號碼
有冇report到
唔知software解唔解決到intel個hardware問題
如果唔係部xs/max以後都係收得差
Xr haptic touch 係咪得好少位用到?
同4仔一樣
以前都有用intel chip 我覺得係天線問題
睇下Xr有無出事就知
平時3D touch會震果d位佢都會震
係冇咗feel你隻手指幾大力 同埋某d 3D touch功能
例如home screen app menu
想問你知唔知12.1幾時出?
望遠 會唔會考慮比個timer功能比lock x with password 宜家如果較咗lock留名 咁睇緊留咗名嘅post嘅時候如果番home/轉app會直接再鎖每次轉app都鎖一次其實有啲多餘 特別係呢啲動作之後番lihkg app係active 唔到touch ID一定要打密碼(見你由第一版到宜家都冇搞 估係系統問題)
會唔會考慮好似TG咁比個時限 例如x分鐘冇番去個app先鎖番?
一樣
PB4 用家等新版耗電量回報
試下先
升完db5,設定有1個通知,整唔走
咁有冇成日彈出黎叫你 update?
屌呢 d bug 好似都唔係第一次有
但message preview, link preview , peek and pop呢啲都代替到?
咁又冇,成日都有呢啲on9 bug
我升咗 pb 5. 冇呢個問題
電量如何
感謝,都知我麻煩
btw 我一直用TestFlight send唔到Report
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞