[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想問本身用6s輕按兩下home個mon會拉落一半
X要點禁
Settings > General > Accessibility > Reachability on
開左之後將底果條bar向下拉一下就得
不過我覺拉果下好易跌左部機
有冇巴打係仲有jb? 想問下有咩任意放icon既插件係可以用到係ios10
唔該巴打
12.0, iPhone X
呢個關閉嘅意思係中間果個option咋,而家根本冇得整走佢
我覺得依下好易撳到其他掣 尤其係好似連登app個底咁多野 成日拉一拉都會撳錯

但係又好方便 唔用唔得
用緊iPhone 7 ios12.0.1 都幾食電
夜晚12 點100 % 第二朝7 點96-99 %
問題係返工程車 我有用aw AirPods 上下網
車程大約1個鐘 跌差唔多20%
我無開Siri 定位都閂左啲無用既
電早2個月換左
唔關部機事 係個台問題 多人轉3G都係收皮
永遠你見住隔離條友又ig又fb 自己乜9都做唔到
iphone 8 plus 換左256gb chips 而家到粒電得返88%. 睇黎又要換埋佢.
暫時依排放工坐MTR轉3G仲算順暢
果個功能點方便 每次都要做多步
細手另計
係喎望遠 有冇諗過手機台好似音樂台咁比人揀An台/iOS台
佢又唔係每次都中
我都唔知點chok到個bug
想問吓有邊隻玻璃貼sensors唔入塵,條邊又唔會過粗遮到個mon
想問kaiboard係咪冇得好似原生keyboard咁用3D touch 咁郁個Cursor去我想去地方
下下都用放大鏡真係唔夠順手
其他設定第一個
基本上唔使用力一拉就已經係cursor
Facebook app入唔到去睇人哋profile嘅....
頂 我柒咗 原來係唔使力就得
Update左就解決了
更新埋? 今日更新左D咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞