[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
係咪快叉架
咁慘 點壞法?
我成日係床玩玩下訓著左
成個身壓住個mon訓到起身,好彩無事
好驚出事
好似熄咗iCloud contact 再set 來電圖片就冇事
我係android轉iphone既用家 岩先將d相由電腦經itunes過落iphone xs之後

d相係iphone上 係冇得編輯同delete 只可以制作副本先可以編輯

請問可以點搞
iTunes入係咁
本身非原裝線都會無啦啦認唔到
咁有咩其他方法
試咗,用到
iPad Pro 2018 配 Face ID、幼框邊後會怎様?首張保護套連機照片來了!

全新 iPad Pro 快要推出,看來配件商也已經準備好了!來自 mysmartprice 拿到配件商 URBAN ARMOR GEAR(UAG)的一款 iPad Pro 12.9 吋保護套,由於沒有 Home 鍵位置,相信極有可能是 iPad Pro 2018。

圖中所見,UAG 的 iPad Pro 保護套配有 Apple Pencil 收藏位置,Home Button 不見了,圖的左方看似是 Face ID 位置,而角位是圓角設計。全螢幕沒有 Home 鍵的情況下,就像一台手提電腦。預計新 iPad Pro 會在 10 月底發佈!
有冇mac機 Airdrop入去

鍵盤設定 同 單手模式 有得熄咗佢未
我都想知
冇…… 用開windows 係咪要dl 其他程式
試下用sendanywhere
唔知點解 iCloud backup完之後 係新機restore
D app唔識Download 返
淨係等待中 成晚了
試過
都係要restore多次

睇黎都要
用kaiboard啦
都唔得😂😂😂
咁岸居

裝 third party app 改相,得唔得?
Beta 4 幾快幾順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞