[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
on9 行為 係都xs xsm 啦
講起又講
@望遠幾時先整返kaiboard 撞藍芽既問題
有2個問題想問 岩岩轉會去xs
點樣由fb share d 相去whatsapp 係咪一定要儲存左相片先

係連登點直接share相 唔係條link去whatsapp
多人正皮係表示真係不智定應該換
鐘意邊部就買啦
而家X都trade唔到7700啦,出xs果陣先買X,要補錢就唔會想換
做乜要咁心急換X呢咁
果陣冇諗住換xr,睇睇下先發現LED真係麻麻
用緊se 諗緊換xr 定8
8最大既問題係咪個背大重?
出面班小學雞又對住xs max打晒飛機

https://forums.macrumors.com/threads/true-pixel-density-of-plus-401-max-373-xr-326-are-these-calculations-correct.2139201/

If we are to set a standard for pixel density with the iPhone 8 Plus as equal too 100%, it would be as follows:

100% - iPhone 8 Plus
86% - iPhone XS Max
65% - iPhone XR

401 ppi: iPhone 8 Plus (and also all other Plus iPhones)
373 ppi: iPhone XS Max (and also XS and X)
326 ppi: iPhone XR (and also 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6s, 7, 8)

揸xs/xs max話8 plus垃圾嗰啲
如果8plus係垃圾,咁xs/xs max咪連放落堆填區都嫌嘥位

等睇下我依篇有幾多負皮
咪咁小學雞啦
嘈贏左洗唔洗頒個獎比你呀
其實有新U就應該買新U
其實吹奏自己用緊個部機真係人之常情
個個都想自己用緊嘅係最好㗎啦
咪由佢地講
由細到大:SE, 8, XR, 8+
想問下 12.1 iCloud backup 可唔可以 restore 去部 12.0.1 o既機度 ?
唔得
新版本 backup 唔可以 restore 落舊版本
BETA4 好似幾正 變左核電
又撚狗,明明beta 2先核
Beta2
Reset all settings會否幫到舊電襟d?
邊度仲有x 64GB
唔多覺會
有無人知smt 現有客戶價出xs 幾錢
咁由佢

重新搞過好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞