[月經] iOS集中討論區 (72) XR或成最大贏家

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
而家 US$139 你唔會諗住買啩
我用嗰間係 Buyi 字頭,係人哋話佢買到 Walmart 嘢先用,不過我見佢手續費 $50,每公斤又 $50,好似有啲貴
紅色啦
俾返5c綠我
5c蓮蓬case 真係痴撚晒線
冇leather case嘅
唔計個CASE
5C 隻膠近睇其實好靚
不過同jet black一樣易花到爆
最敗北用舊u
12.1 PB4 嗰 wifi 唔知點解越嚟越差
連到 wifi 之後開 safari 上網又跳返去 4G
其實個個話佢膠
但佢膠下面個籠仲係金屬
算係聚手同有手感
5c 隻膠我覺得其實唔差
好過同期 *** 十萬倍
同埋成部機好實淨
但就真係易花同貴,又用返舊料
apple d 料大部份都好過同期競爭對手
5s 個金邊到依家都做唔返, 反光果隻香檳金正到射出黎
有冇辦法喺lihkg share圖去其他apps嗰陣係直接share圖而唔係圖嘅link?每次都要down落黎再share
嗰隻靚呀
仲記得一出炒到成萬幾蚊
其實回收價都幾反映嗰期邊隻色靚,當然仲關新唔新事
通常最後個價最硬嘅係黑色
新色就一開始高但亦都收皮收得最甘
一年後舊機回收價見新章
5仔同7仔嘅黑
*真章
Xs唔知 但touch id年代好似有樣野叫app鎖定
撳三下home就lock死咗個app,再撳三下入密碼先出得返去
都仲諗緊XS定XR好
係咪今日有實機睇??
呢個叫指導模式 設定開左之後 in app禁3下power制 就會鎖死 禁2下power制 face id unlock / 禁3下power制 入passcode unlock
Thanks 巴打, 等black Friday 睇下, 美版係a1662, 用到香港3G/4g?
whatsapp tg呢d你揀copy可以直接貼上
啱啱先知拉中間都係notification centre
成日以為一定要左邊
想快啲有 xr 真機試
係 A1662,睇 spec 收唔到 LTE Band 7 (2600)
你都痴根 你知唔知自己講乜9
轉地區就等於可以擅自改app 無通知情況下 無得到用家approval就做野

你到底明唔明個logic係邊
跑分同xs差唔多 應該打機ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞