[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
其實 pixel 3 係香港用唔用到 android pay?
冇問題
細機已訂
如果confirm係warranty cover 可以照聯絡美國 有warranty replacement, 當然你要俾運費
太貴了吧
其實pixel係咪worldwide warranty
近近地send去台灣整唔知得唔得
唔識點買美水
係官網買 要填state 同zip code
buyandship 官網有片教 幾簡單下
BNS申請完account之後會有美國倉地址比你
照搬返落去就係

跟住到Google ship左出黎有tracking no.再同BNS申報返佢需要既資料就得
然後就等佢運黎香港去service center比運費拎貨
preorder 左 3XL 同stand 已經要去到Nov 01–05 先運
日版news

連稅後仲貴過台版
似乎真係日版先有Felica
要11月先出貨

sources

Pixel 3、日本版と海外版で別のハードウェアみたい
https://www.gizmodo.jp/2018/10/pixel-3-region.html

価格まとめ。Pixel 3は9万5000円から、Pixel 3 XLは11万9000円から #madebygoogle
https://www.gizmodo.jp/2018/10/177070.html
網上買,搵人帶返香港係咪冇得搞退稅?
有冇懶人包 有冇咩新野 / 黑科技
camera
冇。
felica個問題睇定啲先啦
不過隻pink愈睇愈靚 想買pink多過白
傻鳩GOOGLE 執柒左佢算啦
執咗你唔洗上網
市值咁高 成個發佈會肉撚過啲中小企 啲機未發怖已經賣緊 先唔講個內容幾垃圾 單係上台present果班友都唔撚合格啦
部過期手機敢開$799 真係服撚左佢了
特別想問個喇叭仲乜鳩
係咪無人打算買pink
我想
xs相機仲未夠pixel2打 唔叫過期?
xs賣緊10k點睇
日版影相有聲
睇Google呢幾年既發展都預左啦
條印度佬ceo淨係掛住 AIAIAIAI
Google又一向d部門各自為政

最撚大問題係, 佢係諗左點用部手機推Google service先, 而唔係點整部好手機先

例如相機live Google lens,一開相機每秒都upload去Google, 8成功能係嘥電

聽講Google 預左今年賣唔出,炒一條team, pixel 4要發力整

信下好啦,咪又係855 + 4/6GB RAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞