[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
而家日本又有貨,搞到我好想趁未出貨send email問可唔可以cancel order
賣得咁貴唔知是咪唔想其他用 Android 嘅廠不滿
(意思即係留返條生路畀其他廠)

鞭屍
呢 d 正宗濕鳩 YouTuber
冇料扮 4 條
leaks leaks leaks 你老母就 leaks 喇
呢個真係收皮 啱啱unsub咗
以前睇佢啲review都ok
Pixel 3後鳩噏多 成日拎"Ultra Pixel"打飛機
講撚左佢兩條友係仆街黎架啦
開定先

[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

http://lih.kg/bGyRcS

我都覺得係
連lg 都開始出android one 機
證明用家對stock android 需求好大 google 同各廠商直接競爭
都聽過review 話覺得超順 話未用過咁順嘅android 機
4GB ram真係買唔落
pixel 2之前都吹到好順
但一年後上網都見人話lag機 似係啲更新出事
細機啦
5.5 仲唔夠大?
18:9 5.5 inch 其實等於16:9 5 inch
第三條片係垃圾...佢個REVIEW好似做到好專業...但佢影出黎既野同其他人做既review 完全唔同

佢影出黎既野好肉酸.....連pixel2 都唔會影到咁
唔知係佢手殘定佢部pixel 3 係defect
得Tony Northrup 值得睇 佢地專業攝影師
其他都係垃圾
你哋10號BNS嗰啲update吓我哋好喔
冇香港行貨都走去買香港d an狗真係賤骨頭
pixel首席打手食撚屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞