[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
BNS啦 搏下
我都係BNS
真係唔明出面啲打手文

pixel 只不過價錢貴小小 我用128黎講,但係佢做到用兩年從來唔會為容量煩憂

仲有介面同使用體驗順暢度亦冇因為兩年嘅使用而降得太明顯

799 899
899 999

真係貴咩
都係睇下thanksgiving 有無deals 先
被cancel 可以轉咩好
我想當主力機
如果唔係 apple 將 iphone 定價抬高咗,google 點會跟風賣咁貴
我覺得唔值
主力機買返3 相機勁左好多 又係845
巴打,可唔可以搵你幫手換電?
可以呢度傾
https://t.me/joinchat/AAAAAE3Ek_5J9Wvzur3CBw
想問下個USB-C to 3.5mm adaptor使唔使一定要跟機嗰隻先用到
街邊貨work唔work
買2手時有無得check電
請問手機殼除咗google Store
網上好多都冇 都係得淘寶 有冇巴打有推介
同埋有冇咩牌子玻璃貼介紹
有內置dac嘅就work
e.g. htc u11跟機線
因為我遲啲會留係台灣,咁如果hardware台美係無分別既,美國計埋稅好似同都係平台灣200hkd到,咁我諗係咪應該係台灣買?始終遲啲會係果邊
如果係649->699唔會咁反感,一下升到799我本身想衝pixel3細機都諗緊轉買2頂兩年再算
Pixel 1永久無限,Pixel 2開始得四年
改返啦
Thanks for flagging. The reference to Pixel 1 and Pixel 1 XL was an error. To clarify, Pixel 1 and Pixel 1 XL customers will continue to have unlimited storage forever.
俾人cancel咗order
我未買過pixel,宜家用緊iphone 諗住轉
啱啱download咗個google photo backup緊啲相
佢話high quality 16mega pixel就無限,original 就15gb
我一直用嘅電話鏡頭都唔過16mega pixel,咁我係咪即係揀兩個option都冇分別?
High quality就算唔過16 mega pixel都會壓縮
Thx!但我download返落黎都會係原先個quality?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞