[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
Delivery Oct 22–24
iphone除左有4k60fps 邊樣拍片好過Sony pixel
唔係有60fps就叫好,iPhone Sony pixel咪又係H265
但係Sony 拍到10 bit HLG
iphone x stabilization已經輸哂
手持震到傻
有錢 s8 + pixel 有額外2個號碼溝女
s8已經有雙卡雙app
整埋安全文件夾有3個Whatsapp
video 唔好係我聽買左 pixel2 既 friend 講
我自己都冇試過
我咪話除左主卡 仲有2個位溝女

🍇🍇 窮

你買部iphone X+Apple Care仲貴過我兩部喎
我都係第一日落嘅3XL + Stand 冇咗cancel嗰粒掣.

反而個殼仲有得cancel.

但我另外一個order, 俾人cancel咗嗰個. send咗兩次email去問, 依然係音訊全無
仲楂住部X做考古達人
又要儲5年錢換新機
只要你唔係吹奏apple 你就係xx打手
兒登係咁
之前唔知邊個話諗緊買唔買XS
慢你一日

Delivery Oct 23–25

仲有得cancel
仲要買兩部X之後講呢啲
本來好想買Xs
但係信號門 仲未知咩事唔敢買住
仲要抽獎 睇下中唔中LG廢mon

等下代換機+買隻apple watch5
逼自己做下運動 同埋返工都有用既 唔會miss call
兩部機分別唔大,唔明點解你想買,如果係,我都買咗S9
智能手錶真係好正
話說你地部Pixel 2/2XL燒印未?我部Pixel XL燒左好耐
same as you ching but no cancel button lu
想知其實係點燒法
金色
散熱好左
神經網絡引擎 快9倍

你隻3星錶支援MST未
金色
iphone X好熱咩?
手機支援就得,手錶唔一定要支援,反而Gear有Smart Octopus有用啲
唔熱
感覺上唔會暗mon同埋電長命d
依家買pixel 1係唔係好不智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞