[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
你幾時買? 見咁多人俾Google cancel 開始好擔心
https://support.google.com/photos/answer/6220791?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
High quality同Original quality既分別
你用Original咪可以download原先個quality囉
你用High quality只可以download壓縮咗既相
屌 真係岩岩好1日 cancel我
信用卡話未扣數,10/10買,會唔會cut單?
俾人cancel嗰啲係咪全部用Buyandship?
啲人話係hold住條數,無記錯應該寄左先扣
巴打有無其他方法
用其他集運,不過我未俾人cut單,等多陣先
比人扣左 但未寄
用 bns
人在英國 base model都成£730 仲未買得落手
我用BNS試多次,今次用詳細啲嗰個地址,今晚知結果。

cancel再訂過仲快
垃圾Google
佢cancel咗我之後,我再嚟多次嗰陣佢都話19/10送啦,訂完咪又係25至29送。
我checkout之後改咗25至29,但係都快過之前3個星期,垃圾Google
都係10號買
冇被CUT單
係用BNS

可能同我之前買過PIXEL 2, google home, google wifi, 信仰度夠
出到貨嘅揾你幫幫手ok?
我都係10號訂,冇俾人cut,BNS,不過第一次用google store
11號,用bns
比人cut 單既巴打用邊間bk??
打算買2手用住先 有無巴打識點check電
除咗bns仲有咩集運可以試?
到貨啦
我10號訂的 pixel 3XL 單仲未被CUT. 恒生未過數.

但11號幫朋友訂多部細機. 琴日通知我話CUT.

即刻email去 cancelorder 果度. 一直都冇回覆.

打電話去銀行問 佢話10號嗰張單 筆數正常hold住, Google 未返單過數.

但11號嗰張, 條數已被google cancelled
有冇人部2 xl已經有印
我去ebay定咗2款. 應該係full adhesive.

已ship緊去bns倉.

自己去eBay serach 下 一款 5蚊美金 左右.

另外一款 11個幾美金 有兩張.

淘寶訂咗一張3D. 三個星期之前已經買左. 又係中間唔貼 嘅點點垃圾貼.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞