[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
再接再厲, 我再次幫朋友用我嘅account + BNS,
買多一次細機, 啱啱畀人cancel咗.

好在自己 第一張單落得快 , 第日冇得再用bns了
唔係咁搞笑ar ma

lg poled 又有烙印?
唔係咁搞笑ar ma
我等你地有成功例子先買啦,再唔係係香港買水貨算,如果唔係太貴就。
被google cut 單 後需唔需要refund先再落order? 定係就咁更改shipping address?
比佢CUT單或者你自己CUT單都唔需要申請退款,因為佢根本未過你數,只係hold credits
即是可以係同一張單更改集運地址後reorder?
再落過啦
俾你改到地址既仲叫咩cancel
你比佢CUT左單既話即係你本身張訂單已經唔存在啦

舉個例,好似我咁發表當日即刻落單,之後發現重新落過會早D收到
所以自行CUT左第一張單再落過,痕身SMS都顯示我授權左兩次Google交易
但係到今日睇ebanking都係未過我數
由頭到尾都係hold credit, 未到出貨一刻你都仲係未比錢既
所以唔洗擔心扣錢,就算係都係hold credit有可能搞到你爆limit碌唔到,但係一般幾日hold左既credit都會放返出黎

咁講會唔會清楚少少
明白 thx bros
追post la
唔好危言聳聽啦1
各大網站出咗Pixel 3 review
你註冊咗咪睇到
點解咁齊
應該Google要求
求其睇咗幾條
feel到大家好似唔係好想讚部機咁
大家pixel2用乜貼
都唔係嘅 只係真係定價貴
唔貼 花咪花
淘寶玻璃貼
pixel 個 video record voice 慘不忍睹
好想狗衝,但英國賣成739鎊真係好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞