[親生仔]Google Pixel 討論區 (14)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
實際係點
我就係睇左呢張圖所以覺得個notch問題不大
我都係所以買埋

不過我肯定google 會再出update 改到大家心目中個樣
好小事

Left: Pixel 3 XL disabled notch
Right: Pixel 3
可唔可以嗰時間擺返係右邊?
其實無左個notch我已經心滿意足
不過最好緊係放noti上去慳返啲位
我相信xda實有方法
連oneplus華為Lg都做到嘅嘢點解google做唔到
之前2017 Google先話要學apple 軟硬件都要自己黎
嘩 屌 狀態d公仔要改返上去黑位個到啦
咁搞好反智
根本出notch無問題, 長hide notch mode
好用過唔m額, 多左位用,唔洗特登預位比notification bar
信仰唔夠,我都係等多排先。。。
1516緊 買返2定出3
但3 xl個hide notch 係冇放d notification喺notch個位 而係再開多一行喺hide完個位下便
俾google cancel左oreder
如果notch果度太多notification佢會點?
因為呢個係俾啲developer 用
可能等你可以測試無 notch 既時候會點
佢唔係比你日常便用
係官網訂咗隻UAG Monarch,HKD $484.37

BNS
我都唔清楚,第一次用bns,仲係第一次入PIXEL坑 點知就咁
但佢係話suspicious activity on this account唔係講地址有問題
我都係第一次,淆緊
做咩唔問客服
都唔係正式版
pixel 關你閪事呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞