NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
14年重選wiggins有冇前十?
21歲,今日表演好收貨

特別防守進步左好多, 多左制造機會中距, 唔似上年一係鳩剷一係三分
牙牛?大天二?Jokic?
Duii bbug ddynmf ffuij? Kpll
you up mug 9
1. Embiid
2. Jokic
3. 是但
屌你個閪好撚記仇
Jokic勁過mb啦
Ok
1. Jokic
2. Embiid
3. Harris

真係忍唔到架喎
我之前開始寫籃球故
大家比D意見

https://lihkg.com/thread/845229/page/1
有冇Corey Harris?
宜家冇
直接抄2K19個故落去咪得. 都唔錯
mycareer 條中二病?
WHAT'S UR NAME.

AI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A!T!M!
但我個故有D唔同
我個構思係:主角學界打到識飛,之後無意中比美國college的人睇中,之後係 college又發威,之後先入 nba
LIVE咗. 但係有個巴打講既

真心樓主寫個籃球故寫到足球故咁
又腳法又射門又盛咁我仲以為睇緊足球故
仲要一寫女就寫隻雞出黎
鍾意人主動表白都算一野就要上人屋企
真心建議樓主諗清楚個故啲情節先寫
唔係變到好似我初中自己係到ff嗰啲on9飛機故咁

Sor.......... but agger
女仔果方面,我係衰左
以後唔會再有呢D野出現
但籃球......始終係比較難寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞